CONDITII DE VANZARE SI DE INREGISTRARE

COMANDA
Comanda dumneavoastra va fi considerata valida in momentul in care este reconfirmata telefonic. In acest sens, veti fi contactat telefonic in maxim 24 de ore pentru reconfirmare. De asemenea, o comanda este valida in momentul incare ati furnizat toate datele necesare (adresa completa, telefon, cod postal). Prin lansarea comenzii sunteti de acord cu conditiile noastre de vanzare.

LIVRAREA 
Pentru a beneficia in timp util de produsele comandate, va rugam sa furnizati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.
Produsele comandate de dumneavoastra vor fi expediate prin curier in termen de 2-3 zile lucratoare, taxele aferente fiind suportate de cumparator, exceptand perioadele de promotii care includ transport gratuit. In cazul in care curierul nu va gaseste acasa, va livra produsele persoanei imputernicite de dvs. sa plateasca produsele si transportul.

FACTURAREA 
Factura de va face numai pentru produsele livrate. Pentru factura, avem nevoie de numele dvs. complet, numarul de telefon si adresa de livrare.

PLATA
Plata comenzii se va face la livrarea acestora de catre curier.

PRETURILE 
Preturile in momentul lansarii si validarii comenzii sunt preturile finale pe care le veti plati pentru produsele comandate. Pentru a beneficia de transport gratuit, valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 199  RON, iar adresa de  livrare sa se afle in aria de acoperire a curierului. Daca vor exista costuri suplimentare de transport datorate kilometrilor suplimentari, acestea vor fi suportate de catre cumparator.
Exceptand perioadele de promotii, transportul produselor comandate cade in sarcina cumparatorului.
Taxe estimate de livrare:
Curier Bucuresti                               9.59 lei
Curier Romania (exclusiv Bucuresti)  14.40 lei

Orice modificare legislativa, financiara cu implicatii asupra cresterii sau descresterii pretului, va atrage dupa sine modificarea pretului fara o notificare prealabila.