Returnari

CONDITII RETURNARE

Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, nedeteriorat, in termen de14 zile calendaristice de la primirea acestora. De asemenea, clientul nostru trebuie sa ne notifice in scris la adresa office@onlinefarmacia.ro privind intentia de returnare a produselor comandate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut livrarea, in termenul prevazut mai sus.  Produsul cumparat se returneaza in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.
Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de client care va pastra dovada de expediere pana in momentul rambursarii banilor.

Conform OG 34/2014
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

GARANTIA PRODUSELOR
Garantia produselor comandate este asigurata de producator si la cerere se pot transmite certificate de analiza ale produselor si dovada notificariilor pe teritoriul României.

So you want to write paper? What You want to Know About Right Paper For A Few Special Authors at Business is a guide to writing which will allow you to have the chance to write some newspapers that are very beautiful and make an effect on your customer’s mind. You can use this to teach pupils at your essay writer college how to make their own newspapers and earn some cash from it as well.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.