Despre noi

Pagina www.onlinefarmacia.ro  a fost creata din dorinta de a oferi clientilor nostri cele mai bune oferte pentru produsele din portofoliu. Participati la campaniile noastre si veti beneficia de preturi promotionale, mostre si alte premii. Nu trebuie decat sa va creati un cont si sa ne comunicati datele dumneavoastra de contact.

Produsele pe care vi le oferim in cadrul campaniilor promotionale sunt vandute din stocurile proprii, iar livrarea se face  in termen de 24-48 de ore in toata tara, prin curier.

Preturile in momentul lansarii si validarii comenzii sunt preturile finale pe care le veti plati pentru produsele comandate. Exceptand perioadele de promotii, transportul produselor comandate cade in sarcina cumparatorului.

Garantia produselor comandate este asigurata de producator si la cerere se pot transmite certificate de analiza ale produselor si dovada notificarii lor pe teritoriul României.

Pharmalink SRL

Punct de lucru:

Adresa: Bd. Biruintei, nr. 162, Pantelimon, Ilfov-RO

Tel/Fax: 0371 003 935

E-mail: office@onlinefarmacia.ro 

Sediu social:

AdresaBucuresti Strada Ion Baiulescu, Nr. 80-82, Mansardă, Modulul B, Ap. 10, CP: 050221, Sector 5

Numar de inregistrare: J40/6240/2013

Cod unic de inregistrare: RO 31646819

Capitalul social 168.000 ron

Tel/Fax: 0371 003 935

E-mail: office@pharmalink.ro

The Personal Statement is one of the most crucial parts of applying for college entrance

It is a fantastic opportunity to write about your thoughts and ambitions for your self, your own future and where you hope to go in life. Every high school student should at least take this badly. Here termpapers world are a few things that Will Allow You to create a personal statement which will stand out and give you the maximum benefit:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.