Formular consimtamant privind protectia datelor cu caracter personal

Formular de Consimtamant privind Protectia Datelor cu Caracter Personal Pharmalink S.R.L. 

Compania Pharmalink S.R.L. (Str Ion Baiulescu, Nr 80-82, Mansarda,Modulul B,  Bucuresti, Sector 5 – RO, J40/6240/2013, RO31646819) este operator de date cu caracter personal inregistrata la ANSPDCP sub numarul 36055.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Pharmalink S.R.L. si partenerii sai contractuali vor prelucra datele cu caracter personal furnizate in conformitate cu prevederile Regulamentul UE 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) in scopul administrarii si derularii contractului pentru furnizarea produselor farmaceutice si parafarmaceutice achizitionate, a gestionarii relatiilor comerciale cu clientul, a asistentei generale pe termen lung acordate clientului precum si alte scopuri in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale pe care compania le are in legatura cu clientii sai.

 1. Accesul la Datele cu Caracter Personal

Compamia se conformeaza cerintelor GDPR prin pastrarea datelor actualizate, prin modalitatea securizata de stocare si distrugere a datelor, prin colectarea minimului de date cu Caracter personal necesare scopurilor prelucrarilor si prin protectia datelor impotriva pierderii, utilizarii inadecvate, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Compania implementeaza masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal.Compania isi revizuieste si perfectioneaza in permanenta masurile tehnico-organizatorice pentru a asigura cel mai inalt standard in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

 1. Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, Pharmalink Srl le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică in alt fel:

 • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
 • pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii;
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
 • informații despre promoții prin poștă și telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la prodúsele Pharmalink Srl sau ale firmelor partenere;
 • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai Pharmalink Srl

Pharmalink Srl poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale Pharmalink Srl și ale site-ului www.onlinefarmacia.ro; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când Pharmalink Srl este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului.

 1. Scopul colectarii datelor cu Caracter personal

Folosim datele cu Caracter personal colectate pe site-ul www.onlinefarmacia.ro în urmatoarele scopuri:

 • asigurarea serviciilor  achiziționate de dumneavoastră
 • facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;
 • efectuării plății on-line;
 • asigurării securității tranzacției / plății on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigi / dispute privind fraudele, instituțiilor abilitate.

 1. Utilizarea datelor colectate.

Pharmalink Srl poate folosi datele rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

 • realizării de rapoarte / analize;
 • realizării de informări în scopuri proprii;
 • publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de Pharmalink Srl
 1. Cât timp va stoca Pharmalink Srl aceste informaţii?

Pharmalink Srl va stoca aceste informaţii într-un mediu sigur şi protejat pentru toată perioada desfăşurării activităţii sale , atât timp cât considerăm că informaţiile ne pot ajuta să înţelegem mai bine cum vă putem deservi şi respecta dorinţele, cu excepţia cazului în care ne solicitaţi, pe baza unor motive legitime temeinice, să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră. Dincolo de acest considerent, legislaţia în vigoare ne poate impune păstrarea informaţiilor pentru o anumită perioadă de timp.

 1. Drepturile dumneavoastra

Cu privire la prelucrarea datelor cu Caracter personal aveti urmatoarele drepturi: de acces si rectificare, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate, dreptul la informare, dreptul de a va opune ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in scopuri de marketing.

Va puteti exercita aceste drepturi in urmatoarele moduri: transmiterea unui email la adresa dpo@pharmalink.ro sau transmiteti o cerere scrisa la adresa Pharmalink S.R.L., Str Ion Baiulescu, Nr 80-82, Mansarda,Modulul B,  Bucuresti, Sector 5.  Compamia va comunica informatiile solicitate in termen de 30 de zile de la data primiri cererii.

 1. Transferul datelor

Compamia poate transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre furnizorii produselor furnizate in vederea indeplinirii scopurilor prevazute la punctul 1.

Prin acceptarea formularului de consimtamant va dati acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal!