Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului www.onlinefarmacia.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor de utilizare. Site-ul www.onlinefarmacia.ro este proprietatea SC PHARMALINK SRL, Numar de intergistrare in Registrul Comertului J40/6240/2013, Cod unic de inregistrare: RO 31646819.

SC PHARMALINK SRL a fost creata ca solutie pentru companiile care au nevoie de o echipa de profesionisti pentru a furniza servicii personalizate si inovatoare in domeniul farmaceutic, pentru a consolida vanzarile, dezvoltarea, aprobarea și monitorizarea produselor farmaceutice, pentru a imbunatati rentabilitatea asistentei medicale.

Pharmalink este specializata in servicii de marketing si vanzari pe piata farmaceutica din România.

Site-ul www.onlinefarmacia.ro ofera accesul la toate campaniile promotionale pe care le desfasoara SC PHARMALINK SRL.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Stocurile si preturile afisate pe pagina www.onlinefarmacia.ro sunt disponibile spre achizitionare si reprezinta informatii corelate in timp real cu stocul fizic existent.

Orice comanda lansata de dumneavoastra va fi reconfirmata telefonic si livrata doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat. Daca un produs din cele comandate de dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat si vi se va comunica acest lucru, astfel incat sa decideti finalizarea comenzii fara acest produs sau inlocuirea produsului.

PRETURILE

Preturile afisate pe site-ul www.onlinefarmacia.ro sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile in momentul lansarii si validarii comenzii sunt preturile finale care se platesc pentru produsele comandate. Exceptand perioadele de promotii, transportul produselor comandate cade in sarcina cumparatorului. Nici o alta taxa suplimentara nu va fi perceputa clientului.

Orice modificare legislativa, financiara cu implicatii asupra cresterii sau descresterii pretului, va atrage dupa sine modificarea pretului fara o notificare prealabila.

CAMPANII PROMOTIONALE

Pentru a beneficia de ofertele promotionale pe baza de vauchere va rugam sa introduceti codul de pe voucher in campul „Introdu codul cuponului” din pagina de finalizare a comenzii, dupa care apasati pe “Finalizare comanda”.

Pentru a va familiariza cu conditiile campaniile desfasurate, va recomandam sa cititi regulamentul fiecare campanii.

CORESPONDENTA ELECTORNICA

Prin vizitarea site-ului, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii noastre, comunicarea se realizeaza electronic, considerand astfel ca utilizatorul isi da consimtamantul pentru primirea notificarilor electronice, incluzand comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PHARMALINK  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra.

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia produselor comandate este asigurata de producator si la cerere se pot transmite certificate de analiza ale produselor si dovada notificarii lor pe teritoriul României.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC PHARMALINK SRL si clienti se va rezolva pe cale amiabila de catre cele doua parti implicate. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale.