Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului www.onlinefarmacia.ro implica acceptarea termenelor si conditiilor de utilizare. Site-ul www.onlinefarmacia.ro este proprietatea SC PHARMALINK SRL, Numar de intergistrare in Registrul Comertului J40/6240/2013, Cod unic de inregistrare: RO 31646819.

SC PHARMALINK SRL a fost creata ca solutie pentru companiile care au nevoie de o echipa de profesionisti pentru a furniza servicii personalizate si inovatoare in domeniul farmaceutic, pentru a consolida vanzarile, dezvoltarea, aprobarea și monitorizarea produselor farmaceutice, pentru a imbunatati rentabilitatea asistentei medicale.

Pharmalink este specializata in servicii de marketing si vanzari pe piata farmaceutica din România.

Site-ul www.onlinefarmacia.ro ofera accesul la toate campaniile promotionale pe care le desfasoara SC PHARMALINK SRL.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Stocurile si preturile afisate pe pagina www.onlinefarmacia.ro sunt disponibile spre achizitionare si reprezinta informatii corelate in timp real cu stocul fizic existent.

Orice comanda lansata de dumneavoastra va fi reconfirmata telefonic si livrata doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat. Daca un produs din cele comandate de dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat si vi se va comunica acest lucru, astfel incat sa decideti finalizarea comenzii fara acest produs sau inlocuirea produsului.

PRETURILE

Preturile afisate pe site-ul www.onlinefarmacia.ro sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile in momentul lansarii si validarii comenzii sunt preturile finale care se platesc pentru produsele comandate. Exceptand perioadele de promotii, transportul produselor comandate cade in sarcina cumparatorului. Nici o alta taxa suplimentara nu va fi perceputa clientului.

Orice modificare legislativa, financiara cu implicatii asupra cresterii sau descresterii pretului, va atrage dupa sine modificarea pretului fara o notificare prealabila.

CAMPANII PROMOTIONALE

Pentru a beneficia de ofertele promotionale pe baza de vauchere va rugam sa introduceti codul de pe voucher in campul “Introdu codul cuponului” din pagina de finalizare a comenzii, dupa care apasati pe “Finalizare comanda”.

Pentru a va familiariza cu conditiile campaniile desfasurate, va recomandam sa cititi regulamentul fiecare campanii.

CORESPONDENTA ELECTORNICA

Prin vizitarea site-ului, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii noastre, comunicarea se realizeaza electronic, considerand astfel ca utilizatorul isi da consimtamantul pentru primirea notificarilor electronice, incluzand comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PHARMALINK  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra.

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia produselor comandate este asigurata de producator si la cerere se pot transmite certificate de analiza ale produselor si dovada notificarii lor pe teritoriul României.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC PHARMALINK SRL si clienti se va rezolva pe cale amiabila de catre cele doua parti implicate. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale.

Formular de Acord privind Protectia Datelor cu Caracter Personal Pharmalink S.R.L. 

Compania Pharmalink S.R.L. (Bd. Carol I, nr 51, Bucuresti, Sector 2 – RO, J40/6240/2013, RO31646819) este operator de date cu caracter personal inregistrata la ANSPDCP sub numarul 36055.

1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Pharmalink S.R.L. si partenerii sai contractuali vor prelucra datele cu caracter personal furnizate in conformitate cu prevederile Regulamentul UE 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) in scopul administrarii si derularii contractului pentru furnizarea produselor farmaceutice si parafarmaceutice achizitionate, a gestionarii relatiilor comerciale cu clientul, a asistentei generale pe termen lung acordate clientului precum si alte scopuri in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale pe care Compania le are in legatura cu clientii sai.

2. Accesul la Datele cu Caracter Personal

Accesul la datele dumneavoastra va fi limitat la nivelul personalului autorizat, in conformitate cu scopurile prevazute la punctul 1, precum si la nivelul personalului ce administreaza sistemele IT. Compania se conformeaza cerintelor GDPR prin pastrarea datelor actualizate, prin modalitatea securizata de stocare si distrugere a datelor, prin colectarea minimului de date cu caracter personal necesare scopurilor prelucrarilor si prin protectia datelor impotriva pierderii, utilizarii inadecvate, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Compania implementeaza masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal.

Compania isi revizuieste si perfectioneaza in permanenta masurile tehnico-organizatorice pentru a asigura cel mai inalt standard in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

3. Consimtamant pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in scopuri de marketing

Clientul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing, inclusiv servicii derulate impreuna cu un partener.

4. Drepturile dumneavoastra

Cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal aveti urmatoarele drepturi: de acces si rectificare, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in scopuri de marketing.

Va puteti exercita aceste drepturi in urmatoarele moduri: transmiterea unui email la adresa dpo@pharmalink.ro sau transmiteti o cerere scrisa la adresa Pharmalink S.R.L., Bd. Marasesti, nr 2B, Bl. C, Intrarea 3, Et. 1, Ap. 22, Sector 4, Bucuresti – RO. Compania va comunica informatiile solicitate in termen de 30 de zile de la data primiri cererii.

5. Transferul datelor

Compania poate transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre furnizorii produselor furnizate in vederea indeplinirii scopurilor prevazute la punctul 1.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare va dati acordul si privind prelucrarea datelor cu caracter personal!