URIFAR contine cantitatea cea mai mare de D-manoza (1500 mg) de pe piata.

URIFAR are la baza o formula inovatoare pe baza de D-manoza si extract de rodie, este un antibiotic natural – nu afecteaza flora stomacala, simptomele se amelioareaza dupa numai 30 minute si poate fi administrat copiilor si persoanelor cu diabet zaharat.

Ne-am propus sa detaliem mai mult despre beneficiile si modul de actiune ale D-manozei, pentru a intelege exact de ce URIFAR are la baza o formula inovatoare.

Despre D-manoza:

  • Nu se metabolizeaza de catre organism si nu interfereaza cu producerea glucozei (nu determina o crestere a glicemiei, fiind recomandata inclusive persoanelor cu diabet)
  • Este absorbita în proportie de 90% la nivelul intestinului subtire, cu o viteza de 8 ori mai mica decat glucoza. D-manoza trece direct in fluxul sangvin, cea mai mare parte ajungand la nivelul rinichilor si in urina.
  • D-manoza (1500 mg), fiind un epimer al glucozei, ce se absoarbe rapid în tractul digestiv si ulterior este eliminata nemodificata in urina in 30-60 de minute si faciliteaza eliminarea bacteriilor (E.Coli) din tractul urinar, in prima ora dupa administrare. Datorita absorbtiei rapide în portiunea superioara a intestinului, nu interfereaza cu metabolismul hepatic si nu creeaza dezechilibre la nivelul florei intestinale. D-manoza nu se metabolizeaza de catre organism si nu interfereaza cu producerea glucozei, URIFAR fiind indicat inclusiv pacientilor cu diabet zaharat.
  • Peste 80% din infectiile urinare sunt cauzate de bacteria Escherichia Coli (E. Coli). Bacteriile se fixează pe peretii vezicii urinare prin intermediul unor pili asemanatori unor tentacule (fimbrii). URIFAR, prin conținutul de D-manoza, determina desprinderea bacteriilor si atasarea acestora de D-manoza, eliminindu-se impreuna prin urina. D-manoza impiedica atasarea bacteriilor de peretii vezicii urinare si amelioreaza rapid simptomele infectiei urinare, flora intestinala ramanand neafectata. Imediat după 30 de minute veti scapa de senzatia de usturime si arsura care insotesc infectia.
  • Nu are efecte adverse.
Manoza se gaseste in anumite fructe (coacăze negre, coacăze roșii, coacăze, afine, suc de afine, roșii, mere, piersici, portocale și afine), legume (fasole verde, varză, broccoli, vinete, boabe verzi, boabe de cafea verde, ciuperci shiitake și alge), precum si in aloe vera.
Un stiudiu realizat in 2014 a urmarit timp de 6 luni eficienta D-manozei (administrate oral) asupra 308 de femei cu istoric de infectii urinare recurente. Femeile au fost impartite in 3 grupuri: primului grup (103 femei) i s-au administrat zilnic 2 g pulbere de D-manoza in 200 ml de apa timp de 6 luni; celui de-al doilea grup (103 femei) i s-a administrat antibiotic (50 mg de nitrofurantoina zilnic), iar celui de-al treilea grup (102 femei) nu i s-a administrat nimic. Dupa 6 luni, numai 14,6% din femeile din primul grup au manifestat recurente, respective 20,4% din femeile din cel de-al doilea grup si 60,8% din femeile din grupul al treilea.

3 comentarii la „URIFAR contine cantitatea cea mai mare de D-manoza (1500 mg) de pe piata.

  1. Am mai auzit de Manoza sau D-Manoza cum e scris aici ca este un ingredient bun

  2. M-am convins. o sa incerc acest remediu, mutlumesc!

  3. Urifar este foarte eficient si am inteles ca nu dauneaza cu nimic organismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *