Cu Sniztop, toata familia se bucura de o primavara fara alergii!

Primavara este un anotimp minunat, natura prinde viata, vegetatia explodeaza, totul este verde in jurul nostru. Insa, nu toata lumea se poate bucura de acest spectacol al naturii din cauza alergiilor la polenurile de pomi, iarba si graminee.  Rinita alergica, alergiile oculare sau cutanate nu tin cont de varsta si ii afecteaza deopotriva pe cei mari si pe cei mici. In ajutorul tuturor vine Sniztop sub forma de pastile alergie, un remediu natural care actioneaza rapid – in 10-15 minute, in manifestarile acute ale alergiilor sezoniere si ambientale. In plus, este potrivit pentru intreaga familie – atat pentru adulti, cat si pentru copiii de peste 6 ani.

Nasul infundat sau care curge, mancarimile nasului, stranutul repetat, lacrimarea excesiva, ochii rosii, umflarea pleoapelor, problemele de respiratie, mancarimea si inrosirea pielii, senzatia de oboseala, de cap greu, somnolenta si insomnia sunt simptome deloc placute. Acestea afecteaza viata de zi cu zi a celor ce sufera atat de alergiile de sezon date de polenuri cat si a celor care au alergii ambientale ce nu tin cont de anotimp: animale de companie, praf, mucegai, produse cosmetice sau detergenti, poluanti din aparatele de aer conditionat, din trafic sau industriali, etc.

Sniztop este un supliment alimentar natural unic si inovator care poate reda calitatea vietii celor ce se confrunta cu simptomele alergiei. Acesta contine zinc si ovomucoide – acestea sunt proteine specifice 100% naturale, derivate din albumina de oua de prepelita. Sniztop este un produs unic in Europa si in lume, rezultat al cercetarii companiei farmaceutice elvetiene Stragen Pharma. Aceasta companie a dezvoltat si brevetat procesul de productie a pulberii de oua de prepelita – ingredient patentat.  Productia Sniztop respecta cele mai inalte standarde farmaceutice privind calitatea si siguranta produsului.

Astfel  avem la dispozitie beneficiile oului de prepelita intr-un comprimat!

Eficienta Sniztop este dovedita in studii clinice proprii ce au demonstrat efectele benefice la pacientii cu rinita alergica si dermatita atopica.

Cel mai  important dintre ele este efectul rapid – reduce severitatea manifestarilor in rinita alergica  in 10-15 minute de la administrare, ceea ce niciun alt produs naturist nu reuseste.

Administrarea este simpla, comoda si placuta, oriunde si oricum,  pentru ca Sniztop este sub forma de comprimat masticabil  cu aroma de portocale, practic  e ca o bomboana ce trebuie bine mestecata inainte de a fi inghitita. De aceea toata familia il va indragi si prefera, si nici macar cei mici  nu vor face nazuri cand il vor lua.  Acesta poate fi administrat fie la debutul simptomelor, fie cu 15-20 de minute inainte de a expunerea la un alergen cunoscut precum polenul sau animalele de companie.  Doza se poate repeta la nevoie chiar si de pina la 5 ori pe zi.  Se poate combina  fara probleme cu tratamentul medicamentos prescris de medic. Daca intre dozele de medicamente simptomele persista sau reapar, si este nevoie de un remediu in plus  pentru a le controla, sigur si fara efecte adverse, Sniztop este o solutie naturala  cu efect rapid.

Cu Sniztop viata isi poate reintra in normal, iar rutina zilnica nu mai are de suferit. Pentru ca nu da somnolenta, Sniztop este de un real ajutor pentru persoanele active care isi pot continua activitatile zilnice fara grija riscului de reactii adverse  ale medicamentelor si fara povara manifestarilor neplacute ale alergiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *