La ce ajută WOUND Spray – Pansament primar pentru răni?

wound spray

Fiecare dintre noi s-a confruntat cel puțin o dată cu apariția unei răni la nivelul pielii și știm cu toții că procesul de vindecare poate fi îndelungat și neplăcut, în funcție de tipul și de gravitatea rănii.

WOUND Spray cu rol de pansament primar pentru răni este un spray all-in-one pentru rană, pentru marginea și pentru zona din jurul rănii. Simplu, natural și eficient, WOUND  poate fi utilizat pentru toate rănile acute și cronice, precum și pentru rănile și arsurile minore, indiferent de mediul rănii – uscat, umed sau ud.

Sprayul WOUND poate fi aplicat pe caps (suturi), însă doar pe suturi neresorbabile deoarece suturile resorbabile ar putea fi dizolvate prea repede, WOUND creând un mediu umed suplimentar celui al plăgii.

WOUND Spray – Ingrediente

Acest spray pentru răni conține ulei de sunătoare (Oleum Hyperici), ulei de Neem (Oleum Azadirachtae), propan, butan.

WOUND – Mod de Acțiune

Sprayul WOUND acționează ca un pansament primar pentru răni, inclusiv pentru rănile acute și cronice, prin crearea unui mediu umed în zona rănii, asigurând astfel condițiile propice pentru vindecare și oferind protecție la nivelul pielii. Datorită acțiunii produse de WOUND, pansamentul secundar nu aderă la rană, reducându-se astfel durerea și minimizând producerea de leziuni traumatice la nivelul pielii.

În plus, WOUND are efect antimicrobian, fără a produce efect secundar de tip citotoxic. Astfel, sprayul WOUND asigură protejarea unei funcții sănătoase a pielii, precum și protecția marginilor plăgii și protecția zonei din jurul plăgii împotriva macerării – proces care apare de obicei în cazul rănilor și în cazul utilizării pansamentelor care nu se schimbă în mod regulat.

WOUND – Mod de Aplicare

Sprayul Wound se aplică rapid și ușor, prin pulverizare. Din punct de vedere al cantității, este recomandat să pulverizați până când un strat de ulei este vizibil (minim 2 pufuri/straturi pe aceeași zonă). Ca regulă generală, este de preferat să aplicați mai mult decât prea puțin ulei, pentru a minimiza riscul ca pansamentul secundar să adere la rană (observat în situația în care s-a aplicat prea puțin ulei sau nu s-a repetat aplicarea mai mult de 48 de ore).

WOUND Spray – Beneficii

Printre beneficiile oferite de WOUND Spray se numără:

  • WOUND este un produs 100% natural cu acțiune asupra rănilor;
  • WOUND menține un mediu umed al rănilor, permițând organismului să activeze vindecarea fiziologică a acestora;
  • WOUND protejează pielea din jurul rănii împotriva macerării, susținând funcția sănătoasă a pielii;
  • WOUND previne aderarea pansamentului secundar la rană, reducând astfel trauma și durerea apărute la nivelul pielii în timpul schimbării pansamentului;
  • WOUND are un efect antimicrobian bazat pe un mod natural de acțiune.
  • WOUND nu este iritant.

Comandă acum WOUND din magazinul Onlinefarmacia.ro!

La Onlinefarmacia.ro vrem să îți oferim soluții naturale pentru sănătatea organismului. Astfel, am inclus în portofoliul nostru de produse și WOUND Spray – Pansament primar pentru răni. Îl poți comanda online de aici.

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

 

*Disclaimer: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și  un mod de viață sănătos, nu sunt destinate tratării unor boli și nu înlocuiesc tratamentele recomandate de medici. A se citi cu atenție prospectele produselor înainte de utilizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *