De ce să folosești creme de față cu siliciu?

creme de fata cu siliciu

Dacă te confrunți cu piele uscată, sensibilă și ternă sau dacă pur și simplu vrei să îți menții tenul sănătos și frumos, atunci cremele de față cu siliciu pot fi soluția pentru tine! În rândurile următoare vom vedea care sunt beneficiile utilizării cremelor de față cu siliciu și de ce este bine să le incluzi în rutina ta zilnică de îngrijire și înfrumusețare a pielii.

Ce este siliciul?

Siliciul este un mineral care ajută la sinteza colagenului și elastinei, având rol și în formarea de celule noi. Denumit “mineralul frumuseții“, siliciul are numeroase beneficii pentru piele.

Creme de față cu siliciu: Care sunt beneficiile utilizării lor?

  • Absorbție îmbunătățită: Hidratare și hrănire eficiente

Siliciul îmbunătățește absorbția altor ingrediente din cremele de față, ceea ce înseamnă că atunci când aplici creme de față cu siliciu, pielea ta poate absorbi mai bine ingredientele benefice pe care le conține, determinând o hidratare a pielii mai eficientă și având efect nutritiv.

  • Hidratare îmbunătățită: Ten sănătos și radiant

Siliciul ajută la crearea unei bariere de protecție pe suprafața pielii, prevenind pierderea apei și ajutând la menținerea nivelului optim de hidratare.

  • Textură mai netedă a pieliiTen catifelat și fin

Siliciul ajută la umplerea liniilor fine și a ridurilor, creând o textură a pielii mai netedă și mai uniformă. Siliciul acționează ca un balsam pentru ten, lăsând pielea netedă la atingere.

  • Protecția pieliiTen sănătos și frumos

Siliciul are proprietăți antioxidante, ajutând la protejarea pielii de radicalii liberi nocivi. Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot deteriora pielea, ducând la îmbătrânirea prematură a acesteia. Incluzând siliciul în rutina zilnică de îngrijire, oferi pielii un strat suplimentar de protecție împotriva factorilor externi nocivi.

Cum să alegi creme de față cu siliciu eficiente pentru tine?

Atunci când alegi o cremă de față cu siliciu este important să cauți produse care sunt formulate cu ingrediente de înaltă calitate. Optează pentru creme care nu conțin substanțe chimice dure și parfumuri artificiale, deoarece acestea pot irita pielea. De asemenea, atunci când alegi  o cremă de față cu siliciu este esențial să ții cont de tipul tău de piele și de nevoile specifice ale tenului: hidratare, anti-îmbătrânire sau iluminare.

Introducerea cremelor de față cu siliciu în rutina zilnică de îngrijire a pielii îți poate transforma tenul. De la o absorbție și hidratare îmbunătățite până la textura mai netedă și protecția pielii, beneficiile siliciului sunt binecunoscute. Folosește zilnic creme de față cu siliciu pentru un ten sănătos, luminos și fresh!

La Onlinefarmacia.ro ai la dispoziție gama de Creme SILXPERT

cu Siliciu Bioactivat!

În magazinul nostru online poți comanda Cremele SILXPERT ce conțin formule inovatoare cu siliciu bioactivat.

Siliciul bioactivat este un ingredient cheie cu beneficii dovedite științific asupra tenului. Siliciul bioactivat are rol în:

  • Stimularea sintezei colagenului;
  • Stimularea diviziunii keratinocitelor;
  • Stimularea activității fibroblastelor după iradierea SUN;
  • Stimularea sintezei elastinei;
  • Promovarea legării încrucişate a colagenului de tip 1;
  • Creşterea sintezei receptorului CD44 (acidul hialuronic);
  • Hidratarea în profunzime;
  • Protecția împotriva foto-îmbătrânirii;
  • Reducerea ridurilor fine din jurul ochilor;
  • Diminuarea efectelor îmbătrânirii;
  • Stimularea rejuvenării tenului;
  • Protecția împotriva radicalilor liberi.

Gama SILXPERT include trei tipuri de creme. În funcție de nevoile specifice ale tenului tău poți alege:

Crema Nutritiva Hidratanta Silxpert este o cremă de îngrijire, de zi și de noapte, cu textură fină și catifelată, care hrănește și menține tinerețea pielii. Crema SILXPERT ABSOLUTE SKIN NUTRITION are efect de hidratare intensă, de umplere si netezire a ridurilor. Crema previne apariția semnelor îmbătrânirii, lăsând tenul ferm, luminos si proaspăt. Crema SILXPERT ABSOLUTE SKIN NUTRITION este eficientă pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente: Siliciu Bioactivat, Pudră de perle, Extract de melc, Pelvetia Caniculata, Ulei de semințe de Camelina Sativa, Aloe Vera, Ulei de semințe de Passiflora Edulis, Acid hialuronic.

Crema Reparatoare SILXPERT repară, protejează și catifelează pielea. Crema are o acțiune reparatoare asupra straturilor superioare ale epidermei, menținându-i elasticitatea (activitatea MMP-2 şi HGF). Crema reparatoare SILXPERT este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente: Siliciu bioactivat, Pantenol, Helichrysum italicum, Simmondsia chinensis, Calendula officinalis, Arnica montana, Lanolină.

Crema Iluminatoare Silxpert este o cremă de îngrijire potrivită pentru toate tipurile de piele. Crema Iluminatoare SILXPERT iluminează, depigmentează punctele negre, uniformizează tenul, fiind potrivită pentru zonele hiperpigmentate ale tenului.

Ingrediente: Siliciu Bioactivat, Azeloil digiclinat de Potasiu, Bisabolol, Niacinamidă (vitamina B3), Vitamina C, Acid fitic, Pancratium maritium.

Comandă acum online Cremele SILXPERT cu Siliciu Bioactivat și bucură-te de un ten sănătos, fresh și strălucitor!

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *