LEVIKER® – SOLUȚIA NATURALĂ PENTRU SPRIJINUL FICATULUI

Astazi povestim despre ficat si cat de important este sa apelam la solutii hepatoprotective naturale, de generatie noua, inovative, sigure si cu eficienta dovedita. Stilul de viata sedentar, dietele nesanatoase, supraponderabilitatea si obezitatea au drept consecinta prevalenta ridicata a afectiunilor hepatice (boala ficatului gras sau steatoza hepatica).

De ce sa nu alegem o solutie care, suplimentar efectelor hepatoprotective, antioxidante si antiinflamatore, sa reduca glicemia si sa sustina functia hepatica a persoanelor sub tratament medicamentos puternic?

Ficatul joaca un rol crucial in metabolism, digestie si detoxificare. Astfel, mentinerea unui ficat sanatos este la fel de importanta ca si sanatatea inimii, densitatea osoasa, creierul si articulatiile.

Prin urmare, vazand cate persoane din jur cauta produse care sa mentina functia normala a ficatului, am decis sa descriu de ce Leviker® este o solutie de inalta calitate, inovatoare, naturala si sigura. As mai adauga si faptul ca eficienta Leviker® a fost dovedita clinic!(Eficacitatea Leviker® asupra reducerii nivelurilor de enzime hepatice si a homeostazei redox a fost dovedita intr-un studiu randomizat, dublu-orb, controlat placebo.)

Dar de ce considera specialistii ca Leviker® este un SUPERFRUCT INOVATIV? Raspunsul este cat se poate de simplu: vorbim despre un supliment alimentar natural, realizat dintr-un extract standardizat de caise japoneze (Prunus mume), un superfruct consumat in mod traditional in Asia ca o bautura pentru detoxifierea organismului, echilibrarea aciditatii organismului si managementul greutatii corporale.

Din dorinta de a veni pe piata cu un produs de calitate si sigur, OnlineFarmacia a optat pentru Leviker®, care protejeaza ficatul, fara efecte secundare.

Leviker® este solutia de zi cu zi pentru a avea grija de ficat, pastrand in același timp un stil de viata activ.

Un comentariu la „LEVIKER® – SOLUȚIA NATURALĂ PENTRU SPRIJINUL FICATULUI

  1. O sa incerc si eu acest supliment, m-a convins articolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *