IMUNIX – Imunitate pentru toata familia

Cand dorim sa ne evaluam starea de sanatate intr-un singur cuvant, foarte multi dintre noi fac referire la imunitate. Ea este scutul de protectie impotriva virusurilor sau bacteriilor. De aceea, cand vine sezonul rece, stim ca organismul trebuie ajutat, ca e important sa ne crestem imunitatea.

Oboseala, stresul, alimentatia dezechilibrata, dar si lipsa de somn, sunt principalii sabotori ai imunitatii. Astfel, e firesc ca, la finalul unui an de munca, in care acumulezi oboseala fizica și mentala, sa vrei sa-ti intaresti imunitatea. Daca adaugi faptul ca, inainte de sarbatorile de iarna, vei dori sa intri in rochia de anul trecut si esti gata sa renunti la mai multe alimente, un aport de vitamine este exact ce trebuie.

Cand intra si copii in discutie, ideala ar fi o solutie ce le rezolva pe toate: iti confera aportul de elemente necesar intaririi imunitatii dar, in acelasi timp, raspunde necesitatilor intregii familii.

OnlineFarmacia iti propune IMUNIX, formula care garanteaza intarirea imunitatii și imbunatatirea capacitatii organismului de a lupta impotriva infectiilor, recomandat atat adultilor, cat si copiilor cu varsta de minim 7 ani.

Acest supliment alimentar contine spirulina si drojdie de bere imbogatita cu seleniu. Rolul seleniului (un mineral cu proprietati antioxidante puternice care ajuta in lupta impotriva imbatranirii și contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar) este de a potenta eficienta drojdiei de bere.

Toti am auzit ca spirulina este alimentul-minune care creşte imunitatea si ca drojdia de bere este bogata in vitamine din grupa B, ajutand la regenerarea sistemului nervos si stimuland functia imunitara. Spirulina este recomandata vegetarienilor pentru continutul mare de proteine, intarind imunitatea, reducand stresul, oboseala, anxietatea, depresia.

Asta deoarece aceasta alga contine in proportie de 60-70% proteine pure, mult mai mult decat contine carnea de pui, vita sau peste, aminoacizi esentiali si cantitati mari de acid gamma linolenic (acid gras esential din grupa Omega-6, cu rol antiinflamator si antioxidant). In compozitia ei se mai regasesc calciu, magneziu, potasiu, fosfor, fier, zinc, cupru, seleniu, alte oligominerale, B, E, beta-caroten, mucopolizaharide, manitol, acid alginic, fibre vegetale, fitonutrienti-fitocianina, clorofila.

Pe scurt, IMUNIX consolideaza imunitatea imbunatatind capacitatea organismului de a lupta impotriva infectiilor. Dar beneficiile nu se opresc aici. Ingredientele IMUNIX confera formulei efectul unui antioxidant puternic, alungand oboseala fizica și mentala. Astfel, poti slabi, fara sa-ti compromiti sanatatea. Totodata, cu IMUNIX, greata, durerea de stomac și problemele digestive raman o amintire. Iar in conditiile unor deficiente datorate diferitelor boli sau starilor patologice, atunci cand nevoile de vitamine sau minerale sunt crescute, sau in conditii de creștere a pierderilor minerale (varsaturi, diaree, transpiratie excesiva), IMUNIX sustine tonusul si vitalitatea organismului.

 

2 comentarii la „IMUNIX – Imunitate pentru toata familia

  1. Odata cu sezonul rece vin si racelile din fiecare an. Nu pot sa imi tin fetita acasa in aceasta perioada, trebuie sa mearga la scoala si la cursurile de dans asa ca am cumparat imunix pentru toata familia sa stimulam putin sistemul imunitar si sa trecem cu bine peste valul de raceli si gripe

  2. Imunix este exact ce are nevoie organismul la schimbarile astea de sezon, de la cald la rece. Obisnuiesc sa fac un scrut tratament preventiv, si asa evit sa ma races

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *