Urifar m-a ajutat sa ajung acasa cu bine

Nu stiu exact de unde si cum m-am ales cu o infectie urinara severa chiar spre finalul vacantei. Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca la intoarcere acasa am de facut un drum de peste 100 de kilometri cu microbuzul.

Cand suntem sanatosi nu intelegem si radem in sinea noastra de cei care ii spun soferului sa opreasca in mijlocul pustietatii ca sa isi rezolve urgentele. In general li se intampla asta oamenilor mai in varsta, dar cum sa pornesc eu la drum cu acesta problema?

Este deranjant ce mi se intampla! Sa zicem ca m-am obisnuit cu usturimile, dar este senzatia aceea de plin, de nevoia de a merge la toaleta si de a sta acolo minute in sir.

Am fost in mall, imediat am intrat in prima toaleta, dupa ce am iesit si am facut cativa pasi, am simtit ca trebuie sa alerg catre urmatoarea pentru cateva picaturi, nimic mai mult.

Sa intru in vreo farmacie din mall ? E coada kilometrica si nu stiu daca rezist sa stau atat, fiindca in mintea mea toaleta trebuie sa fie la doi pasi.

Trebuie sa fie vreo farmacie online care sa aiba leac la afectiunea mea!

Ajung la cazare strangand picioarele si parca am senzatia ca hotelul se indeparteaza cu fiecare secunda. Deschid computerul si accesez www.onlinefarmacia.ro, site-ul il stiu de la tatal meu pentru ca de aici isi comanda suplimentul alimentar pentru diabet.

Am gasit Urifar sub forma de pliculete pentru infectie urinara si la un search si pe Google vad ca este laudat de toata lumea. Am citit ca Urifar se comporta ca un antibiotic natural cu efect rapid, iar simptomele se amelioreaza dupa numai 30 de minute. Dupa ce am vazut ce efect rapid are, l-am comandat imediat.

Abia astept sa ajunga si sa pot pleca fara griji la dum.

2 comentarii la „Urifar m-a ajutat sa ajung acasa cu bine

  1. Am trecut prin ceva similar, doamne e groaznic! Nu.mi venea sa ies din casa… as fi luat toaleta cu mine :))) Nu stiam atunci de urifar

  2. ceva similar am patit si eu si tot urifar m-a ajutat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *