Evita aglomeratia, comanda online la tine acasa!

Traversam o perioada nu tocmai usoara, in care grija pentru noi este sinonima cu grija pentru cei dragi noua. Noul coronavirus ne domina vietile si este important sa invatam sa traim cu el. Acest lucru inseamna ca trebuie sa continuam sa evitam contactele sociale, pentru ca nu avem nicio certitudine ca oamenii de langa noi nu sunt purtatori ai virusului. Din fericire  avem solutii sa evitam locurile aglomerate, prin  comenzile la magazine online sau supermarketuri online, sau, cand avem nevoie de remedii medicale – de la o farmacie online.

Asa cum cu totii am aflat deja, noul Coronavirus poate provoca afectiuni respiratorii severe oricui, indiferent de varsta,  si complicatii grave celor cu boli cardiovasculare, diabet, boli cronice respiratorii, cancer, boli ce afecteaza imunitatea. Ce are special virusul responsabil de milioanele de cazuri de infectari  ce duc la COVID-19? Rapiditatea raspandirii, usurinta contaminarii doar prin contactul cu picaturi de saliva contaminata ale unei persoane deja infectate, nesesizabile pentru noi. Pentru ca inca nu exista un tratament sau un vaccin, preventia este singura noastra arma de aparare. De aceea, este esential sa ne spalam cat mai des pe maini, mai ales daca am intrat in contact cu suprafete expuse unui numar mare de persoane, sa purtam masca de protectie in locurile inchise si sa evitam pe cat posibil sa intram in contact cu persoane necunoscute.

Vestea buna este ca avem variante care sa ne ajute sa ne protejam. In ceea ce priveste igiena, exista numeroase produse care sa ne ajute sa o mentinem atunci cand nu avem acces la apa si sapun. Si la capitolul ‘evitarii aglomeratiei’ avem solutii. Pentru ca magazinele si farmaciile sunt locuri frecventate de numeroase persoane zilnic, putem alege sa ne comandam online alimentele, hainele, sau produsele care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea in parametrii optimi, prin comenzi pe site-uri specializate asa cum este farmacia online. Un astfel de site specializat, cu informatii clare si detaliate despre produse, livrare la domiciliu si plata cu cardul,  si cu o reputatie excelenta in acest mediu este onlinefarmacia.

In acest mod putem evita aglomeratia din spatiile inchise, putem reduce contactul cu alti oameni posibil purtatori ai noului Coronavirus, si ocaziile de a atinge suprafete contaminate, deci riscul de a ne infecta cu noul Coronavirus. In aceeasi masura, comenzile online ne pot ajuta sa economisim timp si sa ne stresam mai putin, pentru ca nu vom mai fi nevoiti sa stam la cozi interminabile – afara in strada, si sa avem de-a face cu personalul uneori mai putin rabdator sau chiar nepoliticos cind trebuie sa recomande remedii pentru sanatate. Este o metoda comoda de a beneficia de tot ce avem nevoie si de tot ce ne dorim chiar la usa noastra, doar in cateva zile. Totul se desfasoara simplu si rapid, iar pentru o comanda online este nevoie doar de informatia detaliata si cateva click-uri. Totul depinde de noi pentru a ne proteja sanatatea  in aceasta perioada dificila. Exista numeroase variante care sa ne ajute, important este sa le folosim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *