IMUNIX – de mare ajutor pentru cresterea imunitatii

Sezonul rece aduce cu sine schimbari majore in ceea ce priveste sanatatea. Organismul nostru simte aceste schimbari si de aceea trebuie sa luam masuri pentru a avea o imunitate de fier.

Daca tot vorbim de imunitate, hai sa lamurim exact ce inseamna: aceasta reprezinta capacitatea organismului de a se apara de agenti patogeni: virusuri, bacterii, paraziti si toxine. Sistemul imunitar este un sistem complex de celule si molecule al carui rol este sa asigure protectia organismului impotriva agresorilor.

In sezonul rece, datorita temperaturilor scazute, a alimentatiei deficitare si a efortului depus de organism pentru a face fata frigului, suntem expusi unui risc mai mare de a ne imbolnavi. O imunitate scazuta duce implicit la diverse boli, cele mai des intalnite fiind bolile respiratorii. De aceea, pentru a nu avea de suferit in sezonul rece trebuie sa luam masuri pentru a ajuta organismul sa functioneze normal.

Cum ne intarim imunitatea in sezonul rece?

  • Stil de viata sanatos

Dupa acest principiu ar trebui sa ne ghidam intotdeauna, insa in sezonul rece e indicat sa consumam multe fructe si legume si sa evitam alimentele procesate pentru ca acestea distrug bacteriile bune din intestine care ajuta organismul sa lupte eficient impotriva infectiilor.

  • Odihna

Odihna este un factor ce influenteaza intr-o masura foarte mare sistemul imunitar. Fiindca organismul are nevoie de energie si se reface pe timpul somnului, acesta are nevoie de 7-8 ore de somn neintrerupt.

  • Vitamina C

Corpul nu isi poate sintetiza singur vitamina C, de aceea trebuie ajutat prin alimente sau alte surse. Vitamina C este necesara in formarea colagenului, o proteina ce intareste oasele, cartilagiile, muschii si vasele de sange.

  • Suplimente alimentare

Acestea sunt de mare ajutor pentru cresterea imunitatii. De exemplu, Imunix este un supliment alimentar eficient, ce ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor. Acesta este un antioxidant puternic si este de ajutor pentru a indeparta oboseala fizica si mentala, sustine tonusul si vitalitatea organismului. De asemenea inlatura greata, durerea de stomac si imbunatateste digestia. Contine spirulina si drojdie de bere imbogatita cu Seleniu pentru a ajuta organismul sa fie mai puternic si sa isi intareasca sistemul imunitar.

IMUNIX – Supliment alimentar

De ce sa alegi IMUNIX:

► Utilizarea seleniului contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
► Spirulina favorizeaza rezistenta organismului si intareste raspunsul imunitar, sustine tonusul si vitalitatea organismului, ajutandu-l in caz de oboseala
► Capsulele IMUNIX pot fi utilizate in cazurile de deficiente cauzate de diferite boli sau afectiuni patologice, atunci cand nevoile de vitamine sau minerale sunt crescute sau in conditii de  pierdere crescuta de minerale (varsaturi, diaree, transpiratie excesiva)
► Continutul ridicat de vitamine din drojdia de bere (B1, B2, B6, B12, biotina, niacina) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos
► Vitamina B2, biotina (B7) si niacina (B3) contribuie la mentinerea pielii normale.
► Imbogatirea drojdiei de bere cu seleniu sporeste eficienta acesteia.

2 comentarii la „IMUNIX – de mare ajutor pentru cresterea imunitatii

  1. Wow! Complex de vitamina B si imunitate! Perfect penctru toamna

  2. Chiar cautam un supliment alimetar cu care sa imi ajut putin organismul. Ma bucur ca am dat peste acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *