Tu cum infrunti durerile de cap din zona cervicala?

Te confrunti adesea cu dureri de cap in regiunea cervicala, si, desi ai facut foarte multe controale neurologice, investigatii RMN si CT, oftalmologice, ai aflat, in final, ca nu ai nimic grav, iar singura problema este o spondiloza cervicala pe care trebuie sa o suporti pana la adanci batraneti?

Durerea cervicala reprezinta orice durere sau disconfort aparut in regiunea gatului, unde se gasesc coloana cervicala, muşchi, ligamente, tendoane, nervi si vase sangvine.

Cei mai multi oameni vor simti pe parcursul vietii lor o astfel de durere. Ea se poate datora unor probleme minore cum ar fi o pozitie incorecta in timpul somnului sau poate aparea ca urmare a unor afectiuni grave cum ar fi artrita sau discopatia degnerativa. Oricare dintre structurile de la nivelul gatului se poate irita sau inflama ca raspuns la diferite situatii.

De multe ori, luam analgezice dupa ureche, fara sa intrebam un medic daca sunt bune sau nu, iar  unele din ele iti pot afecta stomacul. Asa ca, pe langa spondiloza, te poti alege si cu o gastrita.

Daca vei merge la medic pentru a nu ti se agraveze gastrita si pentru a combate migrenele, vei afla ca suplimentele alimentare sunt recomandate de medici in situatii de acest gen. Iti recomandam sa accesezi www.onlinefarmacia.ro pentru a achizitiona suplimente alimentare antiinflamatoare.

De exemplu, Perluxan face parte din categoria de calmante ce nu afecteaza stomacul, atata timp cat sunt luate asa cum scrie pe prospect, fara a depasi doza indicata. Asa ca, poti comanda cu incredere. Vei fi surprins/a sa vezi ca, pe site-ul www.onlinefarmacia.ro sunt foarte multe produse destinate afectiunilor digestive, diabetului, bolilor uro-genitale si pentru imunitate. Este bine de stiut de existenta unei farmacii online care sa ofere asemenea solutii. Poti comanda direct de pe internet, lucru ce te  scuteste de mersul la farmacie.

Comandand online Perluxan, in cateva zile ai produsul acasa si, la prima migrena, il poti incerca. Dupa nici doua ore, isi va face efectul. In plus, daca ai ceva probleme si cu reumatismul articular, datorita acestui supliment alimentar, nu vei mai simti durerile de la urmar sau mana, iar stomacul este bine si el.

PERLUXAN® – Supliment alimentar

SOLUTIA NATURALA PENTRU DUREREA ARTICULARA

► Actiune rapida in primele 2 ore de la administrare
► Eficienta demonstrata clinic
► Antiinflamator natural, actioneaza prompt in disconfortul articular
► Iti reda flexibilitatea si ajuta la reducerea inflamatiilor articulare, fara efecte adverse
► Intervine rapid si natural in disconfortul articular, pentru ca tu sa te poti bucura de viata

 

2 comentarii la „Tu cum infrunti durerile de cap din zona cervicala?

  1. Exact asa mi-am spus si eu, ca iau medicamente dupa ureche. Ma bucur ca am cautat putin pe internet si am ales perluxan

    1. L-ai incercat? Are efectul rapid? As incerca si eu din ce vad pe site este perfect pentru mine. Cred ca imi comand o cutie sa vad cum e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *