PERLUXAN® EFICIENTA IN AMELIORAREA DURERII LA PACIENTII CU OSTEOARTRITA A GENUNCHIULUI

Urcatul si coboratul scarilor au devenit o povara din cauza durerilor?  In acest caz probabil ca analgezicele si calmantele au devenit parte din viata ta, iar aceasta durere poate fi un semn precoce al unei boli numite osteoartrita genunchiului, care afecteaza in primul rand cartilajul.

Pricipalele lucruri pe care trebuie sa le faci sunt sa pierzi kilogramele in plus, sa te feresti de frig si umezeala si sa faci miscare constant (miscari ample, care sa foloseasca toate unghiurile articulare).

Fiind cauzata de degradarea cartilajului articular, osteoartrita se manifesta prin inflamatie, durere si mobilitate limitata. De aici si scaderea calitatii vietii, mai exact limitarea capacitatii de munca, dificultate in a te odihni si a participa la viata sociala.

Nu toata lumea suporta insa antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS). De exemplu, la bolnavii cu antecedente de ulcer gastroduodenal, perforatie, hemoragie gastrointestinala utilizarea AINS trebuie atent evaluata.

OnlineFarmacia are in portofoliu PERLUXAN®, un antiinflamator natural, care iti va calma durerea si care actioneaza prompt in disconfortul articular, mai exact in primele 2 ore de la administrare, fiind recomandat inclusiv persoanelor care nu tolereaza bine antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS).

Ceea ce recomanda PERLUXAN® pentru scaderea semnificativa si rapida a durerii, este eficienta demonstrata clinic.

Probabil ca ai auzit de scala de evaluare WOMAC (Western Ontario McMasters Osteoarthritis Index), test al carei scop este evaluarea durerii, rigiditatii si a functiei fizice la pacientii cu osteoartrita de sold sau genunchi.

WOMAC este alcatuita din 24 de elemente impartite in 3 subscale: Durere(5 elemente), rigiditate(2 elemente), functie fizica (17 elemente).

Cele 5 elemente pentru testul de durere sunt:

  1. Mersul pe suprafata plana
  2. Poziția culcat
  3. Pozitia sezut
  4. Pozitia ridicat (in picioare)
  5. Urcatul si coboratul scarilor

Testat pentru toate cele 5 elemente ale durerii, PERLUXAN® si-a dovedit eficienta, fiind solutia naturala pentru durerea articulara:

Toti cei care sufera de dureri articulare pot apela cu incredere la PERLUXAN® pentru ca:

  1. Factorul major in tratamentul cu success al durerii este actiunea rapida, la numai două ore după administrarea Perluxan®
  2. Perluxan®1g este o doza eficienta in ameliorarea durerii la pacientii cu osteoartrita a genunchiului în toate cele 5 puncte de testare WOMAC
  3. Perluxan®este bine tolerat si nu are efecte secundare
  4. Perluxan®a ameliorat durerea, cu rezultatul final de imbunatatire a functiei articulare si a calitatii vietii

 

2 comentarii la „PERLUXAN® EFICIENTA IN AMELIORAREA DURERII LA PACIENTII CU OSTEOARTRITA A GENUNCHIULUI

  1. Am si eu probleme cu genunchiul drept in special, parca eu sunt cea din poza!! Cred ca merita sa incerc perluxan, este cineva care foloseste? Este eficient?

    1. pe mine ma supara umarul si incheietura mainii iar perluxan imi face durerea sa dispara. nu il folosesc decat cand vreau sa lucrez ceva sau cand ma doare foarte tare, este extrem de eficient insa nu vreau sa ma obisnuiesc sa iau zilinic 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *