Glucometrul Contour Plus ONE simplifica modul de gestionare al diabetului

Unul dintre cele mai noi dispozitive de masurat glicemia – Glucometru Contour Plus ONE – vine in ajutorul persoanelor cu diabet care au nevoie de un control strict al glicemiei sau a persoanelor care vor sa isi masoare glicemia singure, fara a fi nevoite sa merga la doctor.

Datorita tehnologiei de ultima generatie MultiPulse, Glucometrul Inteligent Contour Plus ONE este extrem de precis si simplu de folosit. Glucometrul se utilizeaza impreuna cu teste Contour Plus (bandelete de testare) si cu ace Microlet. Bandeletele de testare Contour Plus au caracteristica „A doua sansa”, ceea ce permite aplicarea de sange suplimentar pe aceeasi bandeleta daca prima proba nu a fost suficienta. Astfel, pot fi evitate inteparile repetate si risipa de bandelete. Mai mult, glucometrul este prevazut cu indicator luminos colorat smartLIGHT™ ce indica galben daca valoarea glicemiei este mare, verde daca este normala si rosu daca valoarea glicemiei este mica.

Glucometrul Contour Plus ONE este integrat in aplicatia mobila Contour™ DIABETES, ce simplifica modul de gestionare al diabetului. Aplicatia are capacitatea de a inregistra si de a sincroniza rezultatele, oferind o evidenta completa si o imagine de ansamblu a rezultatelor. Astfel ca, utilizatorului ii va fi mai usor sa asocieze valorile glicemiei cu activitatile pe care le intreprinde in fiecare zi. Spre exemplu, zilele in care valoarea glicemiei a fost peste medie pot coincide cu cele in care regimul alimentar nu a fost respectat, in acest mod utilizatorul poate intelege mai bine diabetul si impactul pe care il au alimentatia si activitatile fizice asupra valorii glicemiei. Aplicatia este dotata cu functii performante precum smartALERTS™. Atunci cand valorile glicemiei sunt fie prea ridicate, fie prea mici utilizatorul va fi avertizat si va primi o alerta pe telefon. Un alt aspect ce trebuie mentionat, este faptul ca aplicatia este gratuita pentru Android si iOS.

Atat glucometrul, cat si accesoriile pentru acesta pot fi gasite pe site-ul onlinefarmacia.ro, in categoria „Diabet”. Tot aici, cei interesati pot descoperi teste glicemie Contour plus pret, pretul glucometrului sau ofertele lunare.

2 comentarii la „Glucometrul Contour Plus ONE simplifica modul de gestionare al diabetului

  1. Aplicatia mobila pare foarte utila si prietenoasa, as vrea si eu asa ceva

  2. Wow, chiar este de ajutor asa ceva. Sa vezi si o evidenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *