Suferi de dureri articulare primavara?

Unele persoane pot chiar indica “stricarea” vremii in urma durerilor articulare, mai ales la nivelul incheieturilor.

Raspunsul este cat se poate de simplu: aceste persoane sunt meteosensibile. Variatiile de presiune atmosferica influenteaza presiunea intraarticulara si apar durerea, inflamatia, imobilitatea. Pot aparea chiar contractii musculare dureroase. Schimbarile meteorologice au drept consecinte variatii ale tensiunii arteriale si probleme circulatorii, la dureri de cap si stari de epuizare fizica, somnolenta, depresii, ameteli, dificultati de concentrare sau insomnia.

Trebuie sa stii ca, potrivit statisticilor, circa 40% din populatia pamantului sufera de meteosensibilitate, aceasta fiind mai frecventa la femei si in cazul celor care locuiesc in mediul urban.

OnlineFarmacia are in portofoliu PERLUXAN®, un antiinflamator natural, care iti va calma durerea si care actioneaza prompt in disconfortul articular, mai exact in primele 2 ore de la administrare, fiind recomandat inclusiv persoanelor care nu tolereaza bine antiinflamatoarele nesteroidiene (AINS).

Ceea ce recomanda PERLUXAN® pentru scaderea semnificativa si rapida a durerii este eficienta demonstrata clinic.

Toti cei care sufera de dureri articulare pot apela cu incredere la PERLUXAN®, testat pentru ameliorarea disconfortului articular și a durerii în toate cele cinci poziții:

  1. Mersul pe suprafata plana
  2. Poziția culcat
  3. Pozitia sezut
  4. Pozitia ridicat (in picioare)
  5. Urcatul si coboratul scarilor

2 comentarii la „Suferi de dureri articulare primavara?

  1. Nu doar primavara! Si toamna acum cu vremea asta apasata… luasem mai demult perluxan si a functionat nu stiu de ce m-am oprit :))) imi comand din nou

  2. Poza articolului imi aminteste de perioada in care nu mai mergeam cu bicicleta din cauza durerilor articulare, desi e un hobby de-al meu din copilarie. Acum folosesc perluxan si imi permite sa fac astfel de eforturi, totusi incerc sa ma protejez mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *