Contour Plus One – solutia pentru controlul diabetului

Mentinerea unui stil de viata sanatos poate fi uneori o provocare, in special in zilele noastre unde tentatiile sunt la orice pas. Sedentarismul, alimentatia nesanatoasa si stresul sunt cauzele multor boli sau afectiuni, printre care se enumera si diabetul zaharat.

Diabetul este o boala care poate afecta pe oricine, fie ca este vorba despre copii sau batrani, barbati sau femei. Daca nu este tinuta sub control aceasta boala poate duce la probleme grave de santate precum pierderea vederii, scaderea imunitatii, blocaj renal, insuficienta cardiaca sau accident vascular celebral.

Acesta este motivul pentru care controlul glicemiei este esential si de aceea avem nevoie de masuratori constante si exacte ale acesteia. Valoarea glicemiei poate fi masurata usor si rapid daca utilizam glucometre. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, va recomand un glucometru Contour Plus pe care il puteti gasi pe site-ul onlinefarmacia.ro la un pret foarte accesibil. Avand la baza tehnologia de ultima generatie MultiPulse, Glucometrul Inteligent Contour Plus ONE este extrem de precis si simplifica modul de gestionare al diabetului.

Contour Plus One aduce noi posibilitati in ceea ce priveste prelevarea de probe in vederea analizei si posibilitatea de a pastra informatiile obtinute, prin transmiterea lor prin Bluetooth pe alte dispozitive compatibile. De asemenea, cu ajutorul aplicatiei Contour™ DIABETES avem la dispozitie o evidenta completa si o imagine de ansamblu a rezultatelor, astfel ca ne va fi usor sa asociem valorile glicemiei cu activitatile pe care le realizam in fiecare zi si sa ne dam seama ce influenteaza cresterea sau scaderea acestora. O alta veste buna este aceea ca suntem avertizati prin functia smartALERTS™ atunci cand valorile glicemiei sunt fie prea ridicate, fie prea mici.

Asadar, cu ajutorul acestui dispozitiv avem posibilitatea sa tinem sub control diabetul si sa luam masurile necesare din timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *