In Siguranta De Paste Cu Leviker – Supliment Hepatoprotector

Chiar daca suntem intr-un context diferit in acest an de Paste, mesele cu siguranta vor fi  imbelsugate. Poate ca inimile nu vor fi la fel de pline ca in trecut pentru ca nu putem sa ne intalnim cu toti cei dragi, dar cei mai multi dintre romani nu se vor dezice de la a sarbatori cu un festin copios. De aceea, este important sa gasim un echilibru si sa apelam la suplimente alimentare precum Leviker pentru a ajuta organismul sa functioneze normal.

Mai mult ca oricand, acum in perioada pandemiei cauzate de coronavirus, nimeni nu isi doreste sa ajunga la spital. Asa ca de ce sa nu prevenim in loc sa tratam? In primul rand, trebuie sa avem o masura si sa nu facem excese. Nimeni nu spune ca nu trebuie sa ne rasfatam cu preparatele care ne plac, insa nu trebuie sa abuzam. Sa gustam din toate cate putin, sa avem grija la combinarea alimentelor si sa avem pauze generoase intre mese ca sa nu mancam intreaga zi non-stop, sunt cateva reguli usor de urmat de catre toata lumea.

In al doilea rand, mancarea de Paste – precum ouale rosii, carnea de miel, sarmalele sau salata de beouf cu maioneza, este plina de colesterol, ceea ce va suprasolicita ficatul nostru. Pentru a mentine functia normala a ficatului putem lua leviker tablete. Acesta este un supliment alimentar natural hepatoprotector care are la baza extract standardizat de caise japoneze (Prunus mume), un superfruct provenit din Asia, folosit de secole pentru detoxifierea organismului, echilibrarea aciditatii acestuia si mentinerea unei greutati corporale optime. Din acestea sunt extrasi acizi oleanolici si ursolici, compusi esentiali datorita efectelor lor hepatoprotectoare, antioxidante si de reglare a functiilor metabolice ale ficatului. Extractul standardizat de caise japoneze este combinat cu colina, care contribuie la metabolismul normal al lipidelor, mai exact ajuta in digestia corespunzatoare a alimentelor grase si la reducerea acumularii de grasimi in exces la nivelul ficatului.

Studiile clinice realizate cu Leviker au demonstrat ca acesta are un efect protector, antioxidant si antiinflamator la nivel hepatic, reduce semnificativ enzimele hepatice, scade colesterolul si reduce glicemia. Leviker nu este util doar de Sarbatori, acesta este un sprijin pentru ficat si cind trebuie sa urmam tratamente medicamentoase puternice, unele pe termen lung sau toata viata. De asemenea este de ajutor in  gestionarea ‚ficatului gras’ sau poate fi o solutie excelenta de zi cu zi in a preveni  oboseala ficatului.

Concluzia nu este deloc una complicata, grija fata de noi si de organismul nostru nu trebuie sa dispara sub pretextul ca ‚sunt Sarbatorile’. Ca sa ne bucuram la maxim de ele trebuie sa ne simtim bine dar si sa raminem sanatosi, iar echilibrul alimentar si ajutorul pentru ficat de la Leviker pot fi solutiile pentru a ne pastra mereu in forma optima si optimista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *