Urifast: scapi usor de infectiile urinare!

Fiecare dintre noi cel putin o data in viata, s-a confruntat cu neplacerile create de o infectie urinara. Ce-i drept, acest inconvenient este mai des intalnit in randul femeilor, care se plang frecvent de astfel de probleme. Din pacate, este vorba despre o problema de sanatate recurenta, iar multe dintre tratamentele naturiste urmate nu au efectul dorit.

Simptomele infectiei sunt neplacute!

Persoanele care s-au confruntat cu aceasta afectiune stiu ca se manifesta printr-o serie de simptome destul de dificil de suportat. De regula, simptomele prin care se manifesta o infectie urinara sunt: mictiuni dese si reduse cantitativ, usturime sau durere atunci cand are loc urinarea. Urina este tulbure si are un miros neplacut, si uneori daca infectia este mai severa, apar senzatii de greata, frisoane, febra sau varsaturi.

Solutia potrivita exista!

Pana acum ceva vreme, majoritatea celor care sufereau din cauza infectiilor urinare se plangeau ca acestea reapar periodic. Din fericire, acum exista o solutie: Urifast!

Urifast este un supliment alimentar pe baza de Merisor-canadian combinat cu D-manoza care nu doar ca te scapa rapid si usor de neplacutele simptome, dar poate preveni si recidivele! Usor de administrat, Urifast plicuri se dovedeste solutia perfecta deoarece are un efect antibiotic natural, dar poate fi administrat si in paralel cu tratamentul clasic cu antibiotice in infectiile determinate de bacteria E.coli.

Avantajul Urifast este ca atenueaza rapid simptomele infectiei urinare, intre 30-60 de minute, fiind un supliment alimentar ce contine doar ingrediente naturale. Extractul standardizat de Merisor-canadian din Urifast este un concentrat pur din fructe atent selectionate ce asigura exact concentratia terapeutica de substante active necesara pentru un efect rapid de eliminare a bacteriilor din vezica urinara.

Numeroase studii demonstreaza ca, la utilizarea in cure pe termen lung,  D-manoza si extractul standardizat de Merisor-canadian din Urifast contribuie eficient la prevenirea recurentelor infectiilor urinare.

Nu neglija infectiile urinare pentru ca atunci cand nu sunt tratate in mod corect, cu timpul pot duce la probleme grave de sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *