Rinita alergica: spune stop cu Sniztop!

Alergia este o stare de sensibilitate crescuta, exagerata la actiunea unor substante „straine” organismului, substante bine tolerate de restul populatiei dar care la anumite persoane pot declansa activarea raspunsului imun, insotita de o serie intreaga de reactii neplacute, uneori severe.

Rinita alergica, cea mai frecventa forma de manifestare a unei alergii sezoniere sau ambientale, este o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei nazale care apare din cauza raspunsului exagerat al sistemului imunitar la anumite substante din aer (aeroalergeni). In mod normal, particule din aer precum polenul nu afecteaza organismul, insa, in cazul persoanelor alergice, sistemul imunitar da nastere unor anticorpi specifici care lupta impotriva acestora provocand inflamatii la nivelul gatului, ochilor, dar mai ales la nivelul nasului. O solutie rapida si eficienta este administrarea de pastile alergie, iar sniztop este un remediu natural care actioneaza similar cu medicamentele antialergice – adica blocheaza declansarea reactiilor inflamatorii inainte ca acestea sa determine simptomele atit de neplacute ale alergiilor.

Sniztop este util in toate tipurile de alergii provocate de aeroalergeni, cum ar fi de exemplu alergia la Ambrozie, ce afecteaza in Romania cca jumatate de milion de persoane. Polenul extrem de alergizant al acestei buruieni este prezent in aer pina tirziu in octombrie in anii caldurosi si secetosi. De multe ori medicamentele – care se pot administra doar o data pe zi, nu fac fata simptomelor acestui tip de alergie si este nevoie de un remediu natural precum Sniztop care sa poata fi luat la nevoie, oriunde, oricind. In plus, Sniztop nu da somnolenta.

La nivel mondial, statisticile ne arata ca rinitele alergice afecteaza in jur de 20% din adulti si 40% din copii. Pe linga polenurile care determina alergii sezoniere, cei mai des intalniti alergeni sunt praful, parul de la animale si mucegaiul ce provoaca alergii pe toata durata anului.

Numarul de alergeni din intreaga lume creste in fiecare an exponential din cauza poluarii si degradarii constante a calitatii aerului precum si aparitiei de noi substante chimice si compusi toxici in diferite industrii. Practic, tot ceea ce ne inconjoara poate provoca o reactie alergica. Uneori alergiile se manifesta inca din copilarie ca urmare a unei predispozitii ereditare, insa din ce in ce mai des sufera de alergii persoane care nu se stiau sensibile la vreun tip de alergen.

Utilizarea remediilor naturale precum Sniztop trebuie sa respecte dozele indicate si modul de administrare pentru a obtine efectul benefic rapid si pentru a scapa de simptomele neplacute specifice unei alergii.

In cazul reactiilor alergice usoare putem lua rapid o serie de masuri utile:

  • clateste bine cu apa locul care a intrat in contact cu iritantul – fata, ochii, miinile, etc
  • exclude contactul cu un iritant;
  • aplica o compresa rece pe zona pielii unde mancarimea este prezenta
  • ia o pastila contra alergiilor: Sniztop poate fi luat imediat la debutul simptomelor alergice sau chiar inainte cu 15-20 de minute de expunerea la un alergen cunoscut pe care nu il poti evita.

Alergia este o afectiune deranjanta dar care poate fi tinuta sub control cu ajutorul tratamentelor antialergice pentru ca tu sa te poti bucura in continuare de momentele frumoase ale fiecarei zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *