Sprijinul ficatului este in mainile tale

Ficatul – uzina energetica a organismului, este frecvent expus riscului de imbolnavire din cauza exceselor alimentare, infectiilor, dar si din cauza stress-ului si suprasolicitarii zilnice.

Cand acest organ vital sufera sau este pe cale de a se imbolnavi, da semnale de alarma care sa ne determine sa luam masuri. O solutie in acest sens poate fi o cura cu Leviker https://www.onlinefarmacia.ro/produs/afectiuni-digestive/leviker-supliment-alimentar/, un supliment alimentar natural, unic in Romania, ce are la baza extract standardizat din caise japoneze asociat cu colina. Studiile clinice au demonstrat ca Leviker este mai mult decat un simplu hepatoprotector: ajuta ficatul sa functioneze normal iar pe termen lung are si efect de scadere a glicemiei si lipidelor din sange. Este recomandat persoanelor care sufera de Boala ficatului gras sau alte afectiuni hepatice, persoanelor aflate sub tratament medicamentos puternic, dar si pentru cure de detoxifiere generala.

Cand ficatul este afectat apar uneori semne cum ar fi pete la nivelul fetei, ochii au tendinta de ingalbenire, dar sunt si semne mult mai alarmante care influenteaza intreaga activitate a organismului. Acestea pot fi:

  • starea de epuizare: corpul nu mai este capabil de efort, oboseste foarte repede, apar dificultati de concentrare si stari de somnolenta care genereaza lipsa atentiei; la instalarea acestor stari, este indicat un supliment alimentar hepatoprotector https://www.onlinefarmacia.ro/produs/afectiuni-digestive/leviker-supliment-alimentar/, natural si sigur, fara efecte secundare, care sa sustina functionarea optima a ficatului;
  • dureri in zona ficatului: aceste dureri produc multa teama, mai ales cele frecvente si intense, cum sunt in  asa-numita „criza de ficat”; alaturi de terapia recomandata de medic, o cura cu Leviker capsule https://www.onlinefarmacia.ro/produs/afectiuni-digestive/leviker-supliment-alimentar/ poate fi de ajutor datorita efectului sau antiinflamator si antioxidant;
  • scaderea poftei de mancare, stare de apatie;
  • stari de voma si greata.

La primele semne precizate mai sus este bine sa apelam imediat la medic pentru a descoperi cauza suferintei ficatului si a primi tratamentul adecvat. Pentru a ajuta ficatul sa se refaca, pe linga medicatie, un rol important au de asemenea o alimentatie corespunzatoare, evitarea suprasolicitarii organismului si utilizarea in fiecare zi a unui hepatoprotector natural precum Leviker.

Leviker se poate comanda simplu si rapid pe site-ul onlinefarmacia.ro  si in aceasta perioada poti beneficia chiar si de o oferta speciala. Pentru a-ti asigura o cura de trei luni, primesti 1 cutie gratis la doua cutii achizitionate, plus transport gratuit oriunde in tara.

Cu Leviker – sprijinul ficatului este in mainile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *