Gestioneaza durerea cu o terapie cu impulsuri electromagnetice

O terapie cu impulsuri electromagnetice foloseste radiatii electromagnetice de nivel scazut pentru a ameliora durerea de la nivelul oaselor si muschilor, fiind o metoda noninvaziva si nedureroasa.

ActiPatch reprezinta o terapie avansata a durerii osteoarticulare si musculare asociata cu dureri artroze si dureri artrite cauzate de diferite leziuni si inflamatii. Terapia cu unde scurte pulsate ActiPatch are la baza pulsarea de energie electromagnetica cu frecventa radio in corp si este utila in toate tipurile de dureri musculo-scheletale – acute si cronice.

Care este scopul unei astfel de terapii?

ActiPatch este un dispozitiv sub forma de bucla, iar campul de energie electromagnetica se formeaza in interiorul buclei, atenuand durerea si actionand direct la sursa ei. Energia pulsata intrerupe transmiterea senzatiilor dureroase din tesutul lezat catre nervi. Aceste explozii de joasa frecventa activeaza energia celulei si ii amplifica activitatile de reparare naturala.

De ce terapia cu impulsuri electromagnetice functioneaza bine in gestionarea si atenuarea durerii?

Durerea este un subiect vast si poate fi cauzata de o varietate masiva de factori care pot afecta atat fiziologia, cat si neurologia. Unul dintre motivele pentru care terapia cu camp electromagnetic pulsat functioneaza eficient pentru gestionarea durerii si ameliorarea durerii este ca nu numai ofera ameliorarea simptomatica a durerii, dar are si scopul de a rezolva principalele cauze ale durerii. Cand aceasta este utilizata in mod regulat, ea imbunatateste energia celulelor si reduce inflamatia.

Multe studii clinice au aratat ca terapia cu camp electromagnetic pulsat a fost eficient activa, reducand inflamatia din zona lezata prin revitalizarea celulelor nesanatoase cu unde electromagnetice. Procedand astfel, opreste eliberarea mediatorilor inflamatori si ai durerii, reduce fluidele si deschide calea pentru cresterea fluxului sanguin si imbunatateste aportul de oxigen. Acest lucru ajuta celulele sa se vindece mai repede.

Terapia cu impulsuri electromagnetice devine rapid o metoda neinvaziva de abordare a durerii cronice si a leziunilor si este unica prin capacitatea sa de a combate factorii care cauzeaza dureri cronice, probleme genetice si de imbatranire, prin capacitatea sa unica de a reduce durerea si inflamatia.

Profita chiar azi de avantajele acestei terapii si scapa de durere simplu si pentru o durata lunga de timp!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *