Cum sa iti masori glicemia acasa cu un glucometru inteligent

La domiciliu, dispozitivele portabile de masurare a nivelului de zahar din sange – glucometre –  sunt indispensabile pentru cei persoanele care au diabet.

Scopul unui glucometru contour plus

Pentru auto-monitorizare, fiecare persoana care are diabet, indiferent de tipul acestuia, trebuie sa aiba un aparat care sa masoare nivelul glicemiei din sange. Pentru cei care au fost deja diagnosticati, precum si pentru persoanele (sa nu dublam cuvantul pacienti) care nu apartin categoriei pacientilor cu diabet, dar sunt predispusi la salturi periodice ale nivelului de zahar din sange, se recomanda achizitionarea unui astfel de dispozitiv pentru a putea efectua o masuratoare rapida in orice moment. Avand un dispozitiv la indemana, pacientul va putea observa schimbari de dinamica, si va putea intelege ce activitati sau alimente au condus la o crestere sau scadere a nivelului de zahar si, in conformitate cu aceasta, sa schimbe dieta si modul de viata zilnic.

Posesia unui glucometru contour plus one va reduce semnificativ numarul de vizite la laboratoare clinice specializate, deoarece pacientul va putea efectua verificari intermediare independent in orice moment si in orice loc, fara a apela la ajutorul unui cadru medical specializat.

Cine are nevoie de glucometru

In primul rand, un dispozitiv pentru masurarea glicemiei din sange este necesar pentru diabeticii care monitorizeaza glucoza, precum si pentru pacientii din zona cu cel mai mare risc care ar trebui sa acorde atentie celor mai mici modificari ale starii lor.

Avantajele unui glucometru

Un glucometru este o modalitate usoara si rapida de a monitoriza nivelul glicemiei. El este la indemana in orice moment. Dimensiunea compacta a dispozitivului iti permite sa il iei cu tine atunci cand iesi din casa. Avantajul este ca o picatura foarte mica de sange este suficienta pentru a obtine un rezultat precis.

Prin inregistrarea si urmarirea rezultatelor in timp, nu vei permite agravarea starii si vei avea in mod constant informatii actualizate despre nivelul zaharului din sange.

             Un glucometru este usor de cumparat, simplu de utilizat si este un instrument indispensabil pentru monitorizarea calitativa si regulata a glicemiei. Costul lui depinde de producator, tipul de dispozitiv, functionalitate si model.

Produsele moderne, precum Cotour plus One de la OnlineFarmacia, au capacitati avansate:

  • Transfer fara fir al datelor pe smartphone sau tableta compatibile
  • Optiunea de a adauga informatii suplimentare la masuratorile glicemiei
  • Optiunea de recoltare Second-Chance care va oferi sansa sa aplici din nou sange la aceeasi bandeleta daca prima proba este insuficienta. Ai un interval de 60 de secunde in care sa repeti aplicarea, astfel evitand inteparea repetata si risipa de bandelete de testare

 Ai grija de sanatatea ta cu ajutorul unui glucometru inteligent si bucura-te de viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *