Sniztop – remediul natural in rinita alergica

Alergia este o stare de sensibilitate excesiva, care apare sub actiunea unor substante „straine” organismului, care poseda proprietatile alergenilor. Se bazeaza pe raspunsul imun la alergeni, care distinge alergiile adevarate de alte tipuri de reactii.

Rinita alergica se caracterizeaza printr-o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei nazale.

 

Ce poti face in caz de rinita alergica?

Un remediu natural cu actiune rapida care sa te ajute in alergiile sezoniere si ambientale il reprezinta sniztop, un preparat sub forma de pastile alergie cu administrare simpla si actiune rapida.

Sniztop este recomandat persoanelor afectate de manifestari alergice acute, respiratorii, oculare sau cutanate. Acest preparat este potrivit pentru intreaga familie si se recomanda si pentru copiii cu varsta mai mare de 6 ani.

Este eficient atat in alergiile sezoniere determinate de polenuri, cat si in alergiile ambientale.

La contactul cu alergenii, sistemul imunitar declanseaza o reactie inflamatorie care antreneaza dilatarea vaselor sangvine si cresterea secretiilor la nivelul mucoasei nazale.

 

Simptomele specifice rinitei alergice sunt:

  • stranut
  • prurit nazal
  • rinoree apoasa
  • obstructie nazala etc.

 

Rinita alergica este deseori asociata cu o conjunctivita, precum si cu alte patologii cum ar fi: sinuzita, astmul bronsic, polipoza nazala etc.

Manifestarile alergice pot varia de la roseata aparent inofensiva si eruptii pe piele sau curgerea nasului pana la aparitia altor senzatii precum lacrimare sau tuse.

Aceste simptome sunt adesea insotite de o deteriorare a bunastarii, slabiciune, oboseala crescuta, iritabilitate si performanta scazuta. Temperatura corpului poate creste usor, pot aparea dureri de cap, ameteli.

O reactie alergica poate fi cauzata de tot ceea ce ne inconjoara. Indiferent daca se manifesta sau nu alergia,  este bine sa fim precauti, pentru ca aceasta poate fi diferita de la o persoana la alta.

Daca esti alergic, nu ezita sa tii rinita alergica sub control cu Sniztop – un produs care actioneaza in primele etape ale declansarii manifestarilor alergiei, nu iti da somnolenta si are un efect terapeutic rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *