5 lucruri pe care ar fi bine sa le stii despre i-Port Advance daca ai diabet

Parintii joaca un rol important in gestionarea durerii si fricii legate de injectia necesara cu insulina in cazul copiilor cu diabet. Poate ca tu sau o persoana draga tie primeste regulat tratament cu insulina si anxietatea legata de fiecare intepatura cu insulina le strica ziua.

 

Astazi, exista o metoda de a reduce la minimum durerea si anxietatea legata de intepaturi cu ajutorul dispozitivului I-port advance.

Acesta permite administrarea insulinei fara a fi necesara inteparea pielii pentru fiecare injectie. I port insulina este un dispozitiv de inserare incorporat, care necesita 10 insertii pe luna, comparativ cu 150 de injectii pe luna si poate fi folosit atat cu seringi speciale pentru insulina cat si cu stilouri injectoare.

 

Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre i-Port Advance daca ai in familie pe cineva care e diagnosticat cu diabet:

  1. I port Advance are dimensiunea unei monede si se lipeste de tine ca un plasture pe care il schimbi la fiecare trei zile. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie.
  2. Dispozitivul este foarte comod pentru cei diagnosticati cu diabet de tip 1 si 2 in tratament cu insulina si au o frica mare de ace.
  3. Oricine se confrunta cu provocarile emotionale ale injectiilor precum frica, anxietatea si stresul sau impactul fizic al injectiilor precum vanatai, cicatrici sau durere il poate folosi cu incredere.
  4. Este benefic in special pentru copii. Acestia, de cele mai multe ori, sunt mai nelinistiti de ideea de a se intepa si le vine greu sa se intepe singuri.
  5. Il poti folosi atat cu stilouri injectoare, cat si cu seringi. Acele trebuie sa aiba lungimea de 5-8 mm si calibrul 32-28.

Pentru multe persoane cu diabet, injectiile sunt pur si simplu o parte necesara a vietii. Cu toate acestea, pentru multi, atat pentru cei recent diagnosticati, cat si pentru cei care au gestionat afectiunea de multi ani, procesul de injectare poate fi foarte suparator.

 

Astfel, pentru a evita fobia legata de ace si injectii, este recomandabil sa se utilizeze i-Port Advance, pentru mai putine intepaturi si o stare psihologica mai buna pe termen lung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *