Cum sa obtii mai putine intepaturi la injectiile cu insulina cu dispozitivul i-Port Advance™

Pentru persoanele diagnosticate cu diabet, o injectie cu insulina este pur si simplu vitala.

In unele cazuri, este necesar sa se faca chiar si cateva injectii cu insulina pe zi, pentru a mentine nivelul optim de insulina necesar pentru o viata normala.

 

Injectiile pot provoca anxietate si disconfort pentru maturi si copii. Copiii, in special cei mici, se pot teme de ace si injectii. Astazi, exista un dispozitiv inovator care iti reduce inteparile zilnice la 10 insertii pe luna comparativ cu 150 de injectii pe luna.

 

I-Port Advance este un mic dispozitiv care iti permite sa injectezi insulina fara a fi necesara inteparea pielii pentru fiecare injectie cu insulina. Este usor de instalat si simplu de utilizat. Acest dispozitiv iti permite sa ai cea mai convenabila metoda de injectare cu insulina in orice situatie:

  • la serviciu
  • intr-o calatorie de afaceri
  • in timp ce practici sport
  • in vacante.

Utilizarea unui port de injectie poate ajuta la reducerea durerii, dar si a fricii de injectii.

I-Port Advance este recomandat:

  1. Copiilor diagnosticati cu diabet care sunt mereu nelinistiti de ideea de a se intepa;
  2. Pacientilor nou diagnosticati cu diabet zaharat tip 1 care ar putea fi infricosati de ideea de a se injecta;
  3. Copiilor si adolescentilor care au nevoie de independenta atunci cand isi administreaza insulina;
  4. Pacientilor cu diabet zaharat tip 1 si 2 care trec prin stari emotionale neplacute legate de injectii (frica, anxietate, stres) si impactul lor fizic (vanatai, durere) etc.

Diabetul zaharat este o afectiune a corpului in care acesta din urma nu poate produce suficienta insulina. Insulina – un produs chimic (sau hormon) – este produsa de celule speciale din pancreas si circula in sange, afectand multe tesuturi diferite din corp. La o persoana sanatoasa, pancreasul produce cata insulina este necesara pentru asimilarea alimentelor furnizate sub forma de glucoza in sange. Atunci cand nu exista suficienta insulina, nivelul glicemiei (zaharului in sange) creste semnificativ. Persoana afectata bea adesea multa apa, urineaza mult, pierde rezervele de energie ale corpului, pierde in greutate. Aceste simptome sunt caracteristice bolii in stadiile incipiente.

Persoanele diagnosticate cu diabet au nevoie de injectii de insulina, deoarece insulina nu poate fi luata doar ca medicamente sau pastile, intrucat acestea se descompun si nu produc efectul dorit.

I-Port Advance de la OnlineFarmacia te ajuta sa reduci la minimum durerea si anxietatea asociata injectiilor cu insulina, prin mai putine intepaturi! Comanda-l si tu acum de pe www.onlinefarmacia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *