De ce Leviker este solutia de zi cu zi pentru a avea grija de ficatul tau

Una dintre calitatile unice ale ficatului este ca are capacitatea de a se regenera. Aceasta inseamna ca, dupa ce este ranit sau dupa ce tesutul este indepartat in timpul interventiei chirurgicale, tesutul hepatic poate creste din nou. El face acest lucru prin intermediul celulelor hepatice existente (hepatocitele). Noile celule hepatice incep sa creasca si sa se inmulteasca in zona care a fost indepartata sau ranita. Insa, regenerarea ficatului poate fi afectata de bolile hepatice cronice. Aceasta inseamna ca afectiunile cronice ale ficatului pot impiedica regenerarea din cauza prezentei cicatricilor si a inflamatiei cronice. In acest caz, un hepatoprotector este foarte important.

Leviker este un supliment alimentar pentru sprijinul ficatului. Acesta:

  • are un efect hepatoprotector, antioxidant si antiinflamator
  • reduce semnificativ nivelul enzimelor hepatice, indicatori ai functionarii normale a ficatului
  • imbunatateste functia metabolica: reduce glicemia si imbunatateste profilul lipidic.

Totodata, Leviker tablete sustine functia hepatica a persoanelor sub tratament medicamentos puternic.

Ficatul tau este un organ esential care serveste mai multor scopuri in corpul tau, inclusiv detoxifierea, digestia si stocarea nutrientilor. Diversi factori pot induce stres asupra ficatului, ceea ce poate duce la leziuni care pot afecta capacitatea acestuia de a functiona eficient.

Daca esti ingrijorat de sanatatea ficatului tau, poti lua masuri pentru a-ti imbunatati sanatatea ficatului si pentru a preveni deteriorarea. Aceasta include consumul de alcool moderat sau deloc, atentie sporita asupra administratii medicamentelor si antibioticelor, gestionarea stresului si mentinerea unei greutati optime.

Daca banuiesti ca ai putea avea leziuni hepatice, este important sa te adresezi medicului personal. Cu cat o afectiune a ficatului poate fi diagnosticata si tratata mai devreme, cu atat este mai bine pentru sanatatea ta.

Sunt momente in care unii pacienti se confrunta cu boli hepatice fara sa isi dea seama pentru ca nu prezinta simptome vizibile. Pe masura ce afectarea ficatului se agraveaza, vor incepe sa apara si simptomele. Daca boala este avansata, este posibil sa nu existe nicio modalitate de a o remedia. Dar a sti ce solutii sa cauti ar putea ajuta la depistarea din timp a problemelor hepatice. In acest fel, vei avea sansa sa iti ajuti ficatul sa se vindece inainte de a fi prea tarziu.

Leviker te ajuta la mentinerea functiei normale a ficatului, la sustinerea metabolismului normal al lipidelor si este solutia de zi cu zi pentru a avea grija de ficat, pastrand in acelasi timp un stil de viata activ si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *