Cum te ajuta ActiPatch sa ameliorezi durerile osteoarticulare si musculare

Cum te ajuta ActiPatch sa ameliorezi durerile osteoarticulare si musculare

Durerea este o experienta senzoriala si emotionala neplacuta asociata de multe ori cu leziuni. Muschii, oasele si articulatiile alcatuiesc sistemul musculo-scheletic care ne permite sa ne miscam si sa functionam normal. Problemele musculo-scheletice pot provoca durere si mobilitate redusa. Diverse dureri artroze si durerile musculare  pot fi ameliorate cu ajutorul dispozitivului ActiPatch – eficient in durerile cronice in care analgezicele obisnuite nu isi mai fac efectul la doze obisnuite.

Beneficiile oferite de ActiPatch:

  • Imbunatateste calitatea vietii prin asigurarea unui somn mai bun
  • Iti permite sa te misti mai usor
  • Te ajuta sa reduci consumul de medicamente
  • Nu are efecte secundare nocive
  • Poate fi utilizat continuu 24/7.

Astfel, daca suferi de dureri osteoarticulare le poti ameliora cu ActiPatch – un dispozitiv sub forma de bucla, in care campul de energie electromagnetica se formeaza in interiorul buclei si te scapa de durere.

Din ce cauza apar dureri la nivelul articulatiilor?

Din pacate, boala degenerativa a articulatiilor este o boala comuna. Cauza de baza a acestei afectiuni este, de obicei, miscarea cronica repetitiva care are ca rezultat inflamatia si deteriorarea structurala a articulatiilor. Inflamatia provoaca durere, roseata si umflare. Acest ciclu de leziuni si inflamatii articulare duce la distrugerea articulatiilor. Orice articulatie poate fi afectata, dar cel mai adesea suferinta este in zona genunchilor, mainilor, soldurilor si coloanei vertebrale.

Peste 50% dintre adultii cu varsta peste 65 de ani sunt afectati de boli degenerative ale articulatiilor. Aceasta afectiune este asociata cu durere, pierderea functiei si rezistenta redusa, ceea ce duce in cele din urma la cresterea in greutate si la complicatiile asociate.

Factori de risc

Factorii predispozanti includ miscarea repetitiva, infectia, artrita reumatoida, traumatismele post-articulare, distrofia musculara, osteoporoza, tulburarile hormonale, obezitatea si tulburarile osoase. Osteoartrita apare in mod egal la barbati si la femei inainte de varsta de 55 de ani, dar după aceasta varsta, crește riscul la femei.

Astfel, pentru o terapie avansata impotriva durerii osteoarticulare si musculare utilizeaza cu incredere chiar la tine acasa dispozitivul ActiPacth si scapa de durere usor si pe termen lung!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *