Onlinefarmacia.ro: Suplimente alimentare naturale pentru afecțiuni respiratorii

Anual în perioada sezonului rece atât adulții, cât și copiii se confruntă cu afecțiuni respiratorii, răceală, sinuzită sau rinită. Pe Onlinefarmacia.ro îți punem la dispoziție o gamă variată de suplimente alimentare naturale care te vor ajuta să previi, dar și să diminuezi simptomele afecțiunilor specifice sezonului de iarnă.

Pentru a evita apariția afecțiunilor respiratorii este indicat să ai un organism sănătos și puternic, dar și o igienă adecvată și un stil de viață sănătos.

Întărește-ți imunitatea și organismul cu suplimente alimentare naturale, vitamine și minerale!

Întărirea sistemului imunitar este extrem de importantă. Imunix este un supliment alimentar care crește imunitatea, crește nivelul de vitamine și minerale necesare organismului și ajută la regenerarea sistemului nervos. Imunix conține spirulină și drojdie de bere îmbogățită cu seleniu. Această combinație unică de ingrediente contribuie la întărirea imunității și la îmbunătățirea capacității organismului de a lupta împotriva infecțiilor. Spirulina este o sursă bogată de proteine și conține fier, vitaminele A, E, B, potasiu, enzime și minerale. Drojdia de bere are un conținut ridicat de vitamine din grupa B (B1, B2, B6, biotină, niacină), iar seleniul este unul dintre cei mai puternici antioxidanți.

În magazinul nostru online găsești vitamine și minerale care vor contribui la fortificarea organismului în această perioadă. Sunt disponibile vitamina C, vitamina D, Zinc, suplimente cu multivitamine, suplimente ce conțin Calciu-Magneziu-Zinc.

Onlinefarmacia.ro – Suplimente alimentare naturale

pentru afecțiuni respiratorii

La Onlinefarmacia.ro găsești suplimente alimentare 100% naturale atât pentru adulți, cât și pentru copii și bebeluși care suferă de afecțiuni respiratorii, răceală, rinită, sinuzită sau alergii. Sunt disponibile Spray nazal, Spray oral, Sirop, Pastile, Inhalator nazal, Spray aerian, Unguent din gama Puressentiel.

Decongestionare nazală

Pentru decongestionare nazală în cazuri de răceală, febră, sinuzită, rinită sau alergie poți folosi un spray nazal hipertonic cu acțiune delicata, non-iritantă și care nu usucă membrana mucoasei. Acest spray nazal are 100% ingrediente naturale: apă de mare hipertonică, apă florală organică de rozmarin, uleiuri esențiale EOBB (ravintsara, geranium, eucalipt, niaouli), extract de propolis si echinacea. De asemenea, este disponibil inhalator nazal cu 19 uleiuri esențiale pentru decongestionarea respirației (100% ingrediente naturale). Pentru calmarea căilor nazale ai la dispoziție spray aerian cu 19 uleiuri esentiale de origine naturală 100%: anason, dafin de St. Thomas, cajuput, cedru Atlas, lămâi, cuișoare, chiparos, lavandă, lavandin, mentă, niaouli, oregano, pin, ravintsara, rozmarin, salvie, arbore de ceai. Aceste uleiuri esențiale naturale au proprietăți calmante și purifiante, oferind o stare de confort.

Calmarea durerilor de gât

Pentru calmarea durerilor de gât poți lua pastile gumate cu uleiuri esențiale (Mentă-sălbatică și Eucalipt); spray oral (cu extract apos de propolis, miere, extract fluid din părți aeriene de Echinacea purpurea, ulei esențial de Eucalyptus radiata, suc concentrat de lămâi, ulei esențial de Mentă, ulei esențial de Rozmarin și ulei esențial de Cimbru de cultură); sirop cu uleiuri esențiale (mentă, eucalipt, rozmarin, lămâi).

Calmarea căilor respiratorii

Pentru calmarea căilor respiratorii poți aplica un unguent cu 19 uleiuri esențiale (anason, dafin de St. Thomas, cajuput, cedru Atlas, lămâie, cuișoare, chiparos, lavandă, lavandin, mentă, niaouli, oregano, pin, ravintsara, rozmarin, salvie, arbore de ceai).

Pentru bebeluși

Pentru bebelușii mai mari de 6 luni găsești în magazinul nostru online Unguent de masaj pectoral cu efect de încalzire și calmare. Acest unguent conține 100% ingrediente naturale și este testat sub control dermatologic si pediatric.

Comandă acum  pe onlinefarmacia.ro vitamine, minerale și suplimente alimentare naturale benefice în cazuri de afecțiuni respiratorii!

 

 

*DisclaimerSuplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos, nu sunt destinate tratării unor boli și nu înlocuiesc tratamentele recomandate de medici. A se citi cu atețtie prospectele produselor înainte de utilizare!

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *