De Sărbători protejează-ți ficatul cu LEVIKER – Supliment alimentar natural!

Perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai așteptate perioade din an, iar pe lângă cadouri sau timpul petrecut împreună cu familia, mesele copioase sunt o tradiție. De sărbători te poți bucura de gusturile tradiționale, însă este important să fii atent la alimentație și să nu faci excese. Alimentele și băuturile preferate de către români în mod tradițional cu ocazia sărbătorilor de iarnă (sarmale, preparate cu carne de porc, salată de boeuf etc.) pot afecta ficatul. Pentru a te bucura fără probleme de bunătățile specifice sărbătorilor, îți recomandăm să consumi preparatele cu moderație și să iei un hepatoprotector natural care va avea grijă de ficatul tău, cu atât mai mult dacă ai ținut post înainte de Crăciun sau dacă ai probleme digestive.

LEVIKER este un supliment alimentar natural care ajută la funcționarea normală a ficatului. Ingredientele Leviker sunt benefice pentru sănătatea ficatului. LEVIKER conține extract standardizat de caise japoneze (Prunus mume) – 150 mg și Colină – 82.5 mg.

Prunus mume este un super fruct consumat în mod tradițional în Asia ca băutură pentru detoxifierea organismului, pentru echilibrarea acidității organismului și pentru managementul greutății corporale. Colina este un macronutrient cu efecte benefice pentru ficat și pentru menținerea unui metabolism sănătos.

Doze și mod de administrare:

Se administrează 1 capsulă/zi, de preferat dimineața, la micul dejun, timp de 3 luni.

Un flacon conține 30 comprimate filmate.

Beneficii Leviker – Supliment alimentar natural:

Formula inovatoare conținută de Leviker oferă mai multe beneficii asupra sănătății:

  • Menține funcția normală a ficatului;
  • Susține metabolismul normal al lipidelor;
  • Are efect hepatoprotector, antioxidant și antiinflamator;
  • Reduce semnificativ nivelul enzimelor hepatice, indicatori ai funcționării normale a ficatului;
  • Îmbunătățește funcția metabolică: reduce glicemia și îmbunătățește profilul lipidic;
  • Este soluția de zi cu zi pentru a avea grijă de ficat, păstrând în același timp un stil de viață activ;
  • Susține funcția hepatică a persoanelor aflate sub tratament medicamentos puternic;
  • Este natural și sigur, fără efecte secundare.

Leviker este un supliment alimentar natural fabricat în Franța, conform standardelor GMP. Leviker este soluția hepatoprotectoare dovedită clinic pe baza unui studiu propriu. Suplimentul alimentar Leviker conține un nivel standardizat de acizi oleanolici și ursolici, două triterpenoide cu proprietăți hepatoprotectoare ce produc un efect pozitiv asupra funcțiilor metabolice. Leviker reduce enzimele hepatice, având efect hepatoprotector; inhibă sinteza enzimei squalen sintetaza, scăzând colesterolul; inhibă mediatorii inflamației (I-NOS și COX 2), reducând inflamatia; crește GSH și enzimele antioxidante, având efect antioxidant.

Comandă LEVIKER de pe Onlinefarmacia.ro!

Comandă acum online LEVIKER de la Onlinefarmacia.ro! Beneficiază de efectele pozitive ale hepatoprotectorului LEVIKER asupra ficatului și asigură-te că vei avea sărbători fără probleme.

 

 

*Disclaimer: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos, nu sunt destinate tratării unor boli și nu înlocuiesc tratamentele recomandate de medici. A se citi cu atenție prospectul înainte de utilizare.

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *