Care sunt beneficiile suplimentului alimentar natural Lekolid în cazuri de endometrioză?

Lekolid - Triplu mecanism de acțiune pentru controlul complet al simptomelor endometriozei

Lekolid este un supliment alimentar natural benefic în cazuri de endometrioză. Endometrioza este o boală cronică în care țesutul endometrial, care căptușește uterul la interior și care sângerează la menstruație, nu este eliminat așa cum se întâmplă în mod normal, ci iese din cavitatea uterină spre diverse zone ale organismului. În funcție de zona din corp în care este prezent țesutul endometrial pot apărea complicații. Nedepistată și netratată la timp, endometrioza poate cauza infertilitate. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (2021) endometrioza afectează la nivel mondial 10% dintre femei.

Printre simptomele endometriozei se numără durere la menstruație, durere la urinare sau la defecație, dureri pelvine cronice, durere în timpul și/sau după actul sexual, balonare, stări de greață, flatulență, diaree, constipație, sângerare rectală, menstruație abundentă, infertilitate, oboseală, depresie, anxietate.

În caz de endometrioză există tratament medicamentos, tratament chirurgical și tratament alternativ. Cu toate acestea, tratamentele existente în prezent nu vindecă boala, ci ameliorează simptomele, reduc rata recurenței și pot ajuta în obținerea unei sarcini.

LEKOLID: Supliment alimentar natural pentru controlul complet al simptomelor endometriozei

La Onlinefarmacia.ro este disponibil suplimentul alimentar natural LEKOLID care acționează ca un triplu mecanism pentru controlul complet al simptomelor endometriozei.

Lekolid este sigur și eficient în reducerea inflamației și proliferării țesutului endometrial ectopic asociat cu simptome dureroase ale endometriozei.

Lekolid este recomandat pentru*:

  • Pacientele care nu pot utiliza AINS, steroizi, androgeni sau antiestrogeni din cauza complicațiilor;
  • Pacientele care au suferit o intervenție chirurgicală de ablație, cum ar fi laparoscopia sau laparotomia;
  • Pacientele care primesc terapie adjuvantă farmacologică.

LEKOLID: Ingrediente

Lekolid este un supliment care conține ingrediente puternic antioxidante, antiinflamatoare și antiproliferative:

  • Quercetină cu rol antioxidant;
  • Curcuminoide din turmeric, care susțin ameliorarea tulburărilor ciclului menstrual;
  • N-acetilcisteină (NAC) care contribuie la reducerea dimensiunilor țesutului endometrial.

1 Comprimat LEKOLID conține:

  • Quercetină 200 mg
  • Turmeric (Curcuma) 210 mg
  • Curcuminoide 200 mg
  • N-acetilcisteina 150 mg

LEKOLID: Dozaj și administrare

Se administrează 1 tabletă pe zi pe stomacul plin. Pentru o mai bună absorbție a ingredientelor sale active, se administrează comprimatul în timpul mesei principale. Comprimatul se înghite întreg, fără a-l sfărâma, mesteca sau a-l lăsa să se dizolve în gură.

Dacă este necesar, Lekolid poate fi combinat cu alte medicamente: contraceptive sau hormoni și medicamente pentru durere.

LEKOLID: Mod de acțiune

Datorită brevetului tehnologic unic numit ENDOBASP, care este alcătuit din substanțe specifice (promotori de absorbție: bromelaină, l-arginină, ester de zaharoză, piperină), ingredientele active din LEKOLID sunt mai bine absorbite de epiteliul intestinal, ceea ce înseamnă o eficacitate mai mare și o degradare enzimatică limitată.

 

* Lekolid nu este destinat pacienților sensibili la oricare dintre ingredientele produsului, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează și copiilor sub 3 ani, pacienților cu obstrucție a canalelor biliare și calculilor biliari, precum și pacienților cu terapie anticoagulantă.

** Nu există efecte secundare cunoscute, nici interacțiuni cu alte medicamente și nici restricții de utilizare.

 

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

Facebook Onlinefarmacia

Instagram Onlinefarmacia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *