Leviker: Remediul natural pentru protejarea ficatului în perioada Paștelui

În perioada Paștelui există tendința de exces alimentar, însă pentru a ne bucura fără probleme de sărbători trebuie să fim atenți la alimentație. Mesele copioase pot afecta ficatul, cu atât mai mult cu cât vin după o perioadă de post. De asemenea, în cazul în care suferi de afecțiuni digestive este extrem de important să nu faci excese alimentare.

Preparatele tradiționale de Paște (ouăle, carnea de miel, drobul, cozonacul, pasca etc.) și băuturile alcoolice trebuie consumate cu măsură deoarece orice exces poate afecta ficatul. Pentru a nu avea probleme cu ficatul, pe lângă consumul echilibrat de alimente, în această perioadă poți lua un supliment alimentar natural hepatoprotector.

LEVIKER: Hepatoprotector natural

LEVIKER este un supliment alimentar natural care protejează ficatul, susținând funcționarea normală a acestuia. LEVIKER este un hepatoprotector natural fabricat în Franța, conform standardelor GMP. LEVIKER este soluția hepatoprotectoare dovedită clinic pe baza unui studiu clinic propriu.

Leviker reduce enzimele hepatice; inhibă sinteza enzimei squalen sintetaza, scăzând colesterolul; inhibă mediatorii inflamației (I-NOS și COX 2), contribuind la reducerea ei; crește GSH și enzimele antioxidante, având efect antioxidant.

Ingrediente LEVIKER: Prunus mume – Extract standardizat: 150 mg și Colină: 82.5 mg

LEVIKER conține extract standardizat de caise japoneze – Prunus mume – un fruct consumat în mod tradițional în Asia ca băutură pentru detoxifierea organismului, pentru echilibrarea acidității organismului și pentru managementul greutății corporale. Al doilea ingredient este colina. Leviker conține un nivel standardizat de acizi oleanolici și ursolici, două triterpenoide care au proprietăți hepatoprotectoare și un  efect pozitiv asupra funcțiilor metabolice.

Un flacon de LEVIKER conține 30 comprimate filmate.

LEVIKER: Beneficii pentru sănătatea ficatului

LEVIKER dispune de o combinație inovatoare de ingrediente, oferind următoarele beneficii:

  • Menține funcția normală a ficatului;
  • Susține metabolismul normal al lipidelor;
  • Are efect hepatoprotectiv, antioxidant și antiinflamator;
  • Reduce semnificativ nivelul enzimelor hepatice, indicatori ai funcționării normale a ficatului;
  • Îmbunătățește funcția metabolică: reduce glicemia și îmbunătățește profilul lipidic;
  • Este soluția de zi cu zi pentru a avea grijă de ficat, păstrând în același timp un stil de viață activ;
  • Susține funcția hepatică a persoanelor sub tratament medicamentos puternic;
  • Este natural și sigur, fără efecte secundare.

Leviker: Doze și mod de administrare

Se administrează 1 capsulă/zi de preferat dimineața, la micul dejun, timp de 3 luni.

Comandă LEVIKER pe Onlinefarmacia.ro!

Suplimentul alimentar natural LEVIKER este disponibil spre achiziție pe Onlinefarmacia.ro. În plus, ți-am pregătit și o ofertă specială: LEVIKER 2 cutii + 1 cutie gratis.

Comandă acum LEVIKER de pe Onlinefarmacia.ro!

 

 

*Disclaimer: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos, nu sunt destinate tratării unor boli și nu înlocuiesc tratamentele recomandate de medici. A se citi cu atenție prospectul înainte de utilizare.

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *