Cum să scapi de infecții urinare cu ajutorul suplimentului alimentar natural Urifast

Vara infecțiile urinare au o frecvență mai mare deoarece sunt favorizate de bacterii prezente în piscine, ștranduri sau mare. Ce poți face pentru a nu te confrunta cu o astfel de situație neplăcută? Alege URIFAST! Suplimentul alimentar natural URIFAST oferă protecție dublă împotriva infecțiilor de tract urinar acute și recurente. Îl poți comanda online de aici.

Infecțiile urinare se pot manifesta la nivelul inferior al aparatului urinar (vezică și uretră), dar și la nivelul rinichilor. Deși este o afecțiune comună, infecția urinară (infecția de tract urinar) netratată la timp poate duce la apariția de infecții ale tractului urinar superior și poate afecta rinichii. Există mai multe tipuri de infecție urinară: cistită, uretrită și pielonefrită.

Printre simptomele infecțiilor urinare se numără urinări dese, urinări cu cantități mici de urină, urinări cu sânge, urină cu miros neplăcut, senzație de greutate în partea inferioară a abdomenului, dureri de spate sau sub coaste, senzatie de usturime sau durere la urinare. Ca simptome pot apărea chiar stări de greață, vomă, febră sau frisoane.

Cum să scapi de infectiile urinare cu ajutorul URIFAST!

URIFAST este un supliment alimentar natural inovator datorită formulei ce conține 1500 mg D-manoză și extract concentrat pur standardizat de Merișor canadian (Exocyan ™ CRAN 50 S – 0.072 g – echivalentul a 36 mg proantocianidine, reprezentând doza zilnică recomandată de proantocianidine – PACs). Urifast asigură protecție dublă împotriva infecțiilor de tract urinar acute și recurente. Extractul concentrat pur de Merișor canadian are un efect antiaderent și bactericid asupra E. Coli, precum și un puternic efect antioxidant. Urifast conține doze optime standardizate de D-manoză și Exocyan, asigurând blocarea a peste 80% din bacteriile E.Coli chiar din primele ore de la administrare, și având efect protector pe toată durata zilei.

 

URIFAST este recomandat pentru:

  • Infecții ocazionale ale tractului urinar inferior;
  • Infecții recurente ale tractului urinar inferior;
  • Persoane care au nevoie de un supliment la tratamentul cu antibiotic.

Suplimentul alimentar natural URIFAST oferă următoarele beneficii:

  • Atenuează rapid simptomele infecției urinare (30-60 de minute) și previne recidivele;
  • Este eficient în episoadele acute și în prevenirea recurențelor infecțiilor urinare;
  • Asigură dozele optime studiate clinic de D-manoză și proantocianidine (PACs);
  • Conține ExocyanTM CRAN 50 S – extract concentrat pur de Merișor canadian 100% cu un conținut standardizat de 36mg proantocianidine tip A (PACs);
  • Are avantajul de a putea fi administrat împreună cu antibiotice, având totodată și efect de antibiotic natural;
  • Conține ingrediente naturale;
  • Se administrează simplu, având un gust plăcut.

URIFAST: Mod de administrare

URIFAST se prezintă sub formă de Cutie ce conține 14 stickuri cu pulbere roz.

Deși suplimentul alimentar natural URIFAST poate fi administrat împreună cu majoritatea suplimentelor alimentare și medicamentelor, este indicat ca înainte de a utiliza URIFAST să consulți medicul specialist. Copiii ți femeile însărcinate pot utiliza produsul numai cu acordul medicului sau farmacistului.

Mod de administrare: La adulți se recomandă administrarea a 1 stick pe zi, dizolvat în 100 ml de apă rece.

Comandă URIFAST de pe www.onlinefarmacia.ro și scapă de infecțiile urinare!

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

 

*Disclaimer: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și  un mod de viață sănătos, nu sunt destinate tratării unor boli și nu înlocuiesc tratamentele recomandate de medici. A se citi cu atenție prospectele produselor înainte de utilizare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *