GYNELLA SILVER: Tratament inovator adjuvant pentru toate tipurile de infecții vaginale

La Onlinefarmacia.ro este disponibilă gama GYNELLA SILVER 𝗧𝗿𝗮𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗮𝗱𝗷𝘂𝘃𝗮𝗻𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝘁𝗶𝗽𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗶 𝘃𝗮𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲. Poți comanda din magazinul nostru online sau din farmacii următoarele produse:

Gynella Silver Foam

Spuma vulvo-vaginală Gynella Silver Foam acționează ca un co-adjuvant în tratamentul infecțiilor bacteriene, micotice și virale și în tratarea leziunilor postpartum. Efectul antimicrobian se datorează compoziției brevetate bazată pe complexul TIAB.

Ingrediente: TIAB, extract de Malva sylvestris, hialuronat de sodiu, alantoină și clorură de benzalconiu.

Spuma Gynella Silver Foam este recomandată ca adjuvant pentru infecțiile vulvo-vaginale bacteriene, micotice sau virale (inclusiv candidoză, negi, Herpex Simplex 2 etc.); pentru prevenția recurenței afecțiunilor vaginale; împotriva iritațiilor mecanice ale vulvei după sport, act sexual etc.; pentru vindecarea micilor leziuni vaginale de după naștere; pentru regenerarea cicatricilor rămase după naștere; în cazuri de distrofie vulvară (vârstă, hipoestrogenism, leziuni dermatologice).

TIAB este un sistem molecular innovator care încorporează ioni de argint (Ag+) combinați cu dioxid de titan (TiO2), conferind un efect antimicrobian crescut.

TIAB oferă următoarele beneficii:

– Efect antimicrobian: asigură triplă activitate antimicrobiană: împotriva bacteriilor, fungilor și virusurilor, neutralizând microbii și protejând împotriva altor bacterii care provin din exterior.

– Efect de barieră/limitarea infecției: TIAB formează o peliculă de protecție care izolează țesutul de acțiunea speciilor microbiene astfel încât infecția nu se poate răspândi la țesuturile din jur, datorită peliculei de protecție formate.

–  Rol în vindecare, favorizează regenerarea și reîntinerirea naturală a țesuturilor.

Extractul de Malva sylvestris Reduce inflamația și disconfortul, având efecte regeneratoare, antiinflamatoare, antifungice și hidratante;

Hialuronatul de sodiu hidratează mediul vaginal, promovează regenerarea celulară și contribuie la crearea peliculei de protecție.

Alantoina stimulează epitelizarea, menținând o hidratare optimă, iar clorura de benzalconiu are efect antiseptic și dezinfectant.

Gynella Silver Caps

Capsulele vaginale Gynella Silver Caps acționează ca un co-adjuvant în tratamentul infecțiilor bacteriene, micotice și virale și ca adjuvant în tratarea leziunilor postpartum. Efectul antimicrobian se datorează compoziției brevetate bazată pe complexul TIAB.

Ingrediente: TIAB, Hialuronat de sodiu și Aloe Vera.

Gynella Silver Caps sunt recomandate în cazuri de disconfort vaginal (mâncărime, eritem, miros anormal); infecții bacteriene/micotice (Candida etc.) sau virale (Herpes etc.); ectropion cervical și leziuni cervicale; alterare genetică a epiteliului care poate crea fisuri; după intervenții chirurgicale; sângerări în urma actului sexual.

 

Comandă Acum produse din Gama GYNELLA Silver pe www.onlinefarmacia.ro!

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *