Care sunt Beneficiile Gelului Jocasil pentru Articulații și Cartilaje?

JOCASIL Gel protector cu efect intens

În magazinul onlinefarmacia.ro este disponibil JOCASIL – Gel pentru articulații și cartilaje. Jocasil face parte din gama INNOVASIL – Produse inovatoare pentru mobilitate și frumusețe. Produsele din gama Innovasil poartă marca Eytelia și conțin formule inovatoare cu siliciu bioactivat. Compania belgiană Eytelia este lider european în producţia şi dezvoltarea produselor pe bază de Siliciu pentru sănătate şi frumuseţe.

Siliciul Bioactivat și Gama Innovasil

Siliciul este benefic pentru ţesutul conjunctiv, influenţând sănătatea oaselor, a pielii, a părului și contribuind la rezistenţa, soliditatea şi elasticitatea acestora. Țesutul conjunctiv prezent în cartilaj și oase are rol în mobilitate și în confortul articular.

Un ingredient inovator dezvoltat de compania Eytelia este Mesoporosil. Mesoporosil este primul Siliciu Solid cu grad mare de biodisponibilitate (Proces patentat 2017 WO 2017/182245). Acesta are mai multe beneficii asupra organismului și sănătății, printre care:

  • Stimulează, reconstruieşte şi repară ţesutul conjunctiv;
  • Îmbunătăţeşte mobilitatea, flexibilitatea şi frumuseţea pielii;
  • Are efect anti-îmbătrânire;
  • Este eficient atât pentru persoanele active, cât și pentru pacienţi cu osteoartrită.

Pentru că siliciul se găsește în cantități limitate în organism și pentru că aportul natural de siliciu scade odată cu înaintarea în vârstă, este necesară suplimentarea acestuia. Lipsa siliciului duce la fragilitatea oaselor și cartilajelor și, implicit, la apariția diverselor afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal. Deoarece siliciul din alimente este slab biodisponibil, asigurarea nivelului optim de siliciu în organism se poate face cu suplimente ce conțin siliciu bioactivat. Eytelia a dezvoltat și brevetat procese de bioactivare și biodisponibilitate pentru a conferi siliciului mai multă biodisponibilitate, pentru a-l face mai concentrat și stabil și pentru a asigura o absorbție excelentă.

Jocasil este unul dintre cele 5 produse inovatoare pentru mobilitate din gama Innovasil cu Siliciu Bioactivat by Eytelia.

Beneficiile Gelului Jocasil pentru Articulații și Cartilaje

Jocasil este un gel benefic pentru articulații și cartilaje. Având în componență Siliciu bioactivat, MSM, Glucozamină și condroitină, Jocasil oferă o formulă inovatoare de ajutor pentru sănătatea și funcționarea normală a articulațiilor și cartilajelor.

Ingredientele gelului Jocasil au fost atent selecționate pentru a asigura o acțiune benefică.

Siliciul bioactivat atunci când este combinat cu alte ingrediente are rol de potențare, favorizând absorbția și acțiunea acestora. MSM contribuie la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor, precum și la diminuarea durerilor articulare. Glucozamina ajută la reducerea inflamaţiilor şi a durerilor articulare, protejând articulaţiile şi cartilajele. Al patrulea ingredient, condroitina, are triplu rol: stimulează sinteza colagenului, împiedică deteriorarea cartilajelor și ajută la ameliorarea durerilor.

Jocasil Gel – Instrucţiuni de utilizare

Gelul Jocasil pentru articulații și cartilaje se aplică foarte ușor. Menținând tubul cu roll-on-ul în jos, se aplică de 2-3 ori pe zi pe zonele respective, masând pielea cu mișcări circulare timp de câteva minute. Gelul Jocasil se poate aplica pe spate, gât, umeri, coate, încheieturi, mâini, şold, genunchi, glezne, picioare. Se recomandă folosirea gelului de corp Jocasil pe o perioadă de minimum 3 luni. Iar pentru rezultate optime este ideal a se folosi împreună cu suplimentul alimentar Innovasil Tablete.

 

Gelul Jocasil pentru articulații și cartilaje este disponibil spre achiziție pe www.onlinefarmacia.ro și în farmacii.

Îți recomandăm de asemenea și celelalte produse din gama Innovasil cu siliciu bioactivat:

  • Innovasil Tablete conține un nivel optim de siliciu benefic pentru ligamente, sistem osos și piele;
  • Innovasil Gel conține un nivel optim de siliciu benefic pentru ligamente, sistem osos și piele;
  • Innovasil Plasturi cu acțiune rapidă;
  • Temusil Plus este un gel cu efecte benefice asupra tendoanelor și mușchilor.

 

Gama Innovasil este disponibilă spre achiziție online pe www.onlinefarmacia.ro și în farmacii.

Comandă acum!

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

Facebook Onlinefarmacia

Instagram Onlinefarmacia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *