IMUNIX si lupta cu infectiile, cu raceala si cu virusii.

Noua categorie apărută pe site-ul onlinefarmacia.ro, “Imunitate”, vine în întâmpinarea clienților la fix pentru sezonul rece în care gripa sau răceala îi afectează din ce în ce mai mult.

Pentru că în sezonul rece cei mai mulți oameni vor sa combată o imunitate scăzută, Online Farmacia a decis să vină în sprijinul acestora cu o nouă categorie pe site, dedicată suplimentelor ce ajută la creșterea imunității.

În această nouă categorie, denumită sugestiv “Imunitate”, se regăsește în momentul de față doar un supliment alimentar, “Imunix”, urmând ca în viitor să apară și altele. Acesta are o formulă ce ajută la întărirea imunității și la îmbunătățirea capacității organismului de a lupta cu infecțiile, cu răceala și cu virușii.

Fiind un antioxidant puternic, Imunix are efecte suprinzatoare pentru imunitate. În primul rând, ajută la întărirea acesteia în perioadele în care deficiențele de vitamine se fac resimțite. În al doilea rând, combate greața și durerea de stomac îmbunătățind considerabil digestia, fiide de altfel recomandat în situații de nutriție inadecvată și neregulată (aici fiind vorba despre diete, infometare sau alt comportament asemănător).

Cel mai important aspect legat de acest supliment este faptul că este natural, acesta conținând doar Spirulină și drojdie de bere îmbogățită cu Seleniu. Aceste ingrediente au efecte extraordinare asupra organismului ajutând la întărirea sistemului imunitar, la detoxifierea și energizarea organismului și contribuind în același timp la funcționarea normală a sistemului nervos.

Noua categorie și noul produs ce se regăsește pe onlinefarmacia.ro se adresează tuturor românilor pentru a întâmpina cum trebuie sezonul gripelor. În continuare, din dorința de a satisface nevoile clienților într-un mod cât mai simplu și rapid, Online Farmacia aduce mereu produse noi și oferte atractive pe site. În același timp, modalitatea de plasare a comenzii, dar și cea de livrare sunt extrem de facile pentru a nu-i pune pe clienți în încurcătură.

 

 

 

 

2 comentarii la „IMUNIX si lupta cu infectiile, cu raceala si cu virusii.

  1. Stiu de la mama mea de cand eram mica de spirula si cat de buna este pentru organism. Ma gandesc sa fac un fel de tratament preventiv..vine perioada asta rece de toamana cand se schimba temperatura si acum raceste mai toata lumea. Poate anul asta scap daca am putina grija de sistemul meu imunitar! 😀

  2. Prima toamna in care nu m-am racit a fost anul trecut pentru ca am luat preventiv imunix. La fel fac si acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *