De ce este important sa iti protejezi ficatul?

Poate ca pana acum nu i-ai acordat suficienta atentie, insa trebuie sa stii ca ficatul este un organ cheie din sistemul tau digestiv, avand peste 500 de functii indispensabile intregului organism. Ficatul filtreaza tot sangele din organism si este locul prin care trec toate substantele daunatoare pe care acesta le metabolizeaza pentru a le scoate din corp.

Sanatatea ta depinde de sanatatea ficatului tau, de aceea este important sa ai grija de el, atat prin stilul de viata pe care il adopti, cat si prin administrarea unui hepatoprotector cum este Leviker.

Stiai ca ficatul este cel mai greu organ al omului, ajungand la 1,5 – 2 kg? Acesta se afla sub coaste, in partea dreapta a abdomenului si asa cum am mentionat mai sus are numeroase functii. Pe langa curatarea sangelui de toxine, acesta produce un lichid numit bila care ajuta la digestia lipidelor (grasimilor), regleaza metabolismul colesterolului, iar in acelasi timp ficatul participa in metabolismul glucidelor si proteinelor pe care le transforma in energie atunci cand ai nevoie.

Nu trebuie sa faci nimic complicat ca sa ai grija de ficatul tau, ci este vorba mai mult despre a evita alimentele si bauturile care ii fac rau. Nu exagera cu alcoolul care in cantitati mari deterioreaza celulele hepatice si poate provoca ciroza, o boala care poate fi mortala. Mananca sanatos si fa sport in mod regulat. Astfel iti vei tine greutatea sub control ceea ce ajuta la prevenirea bolilor hepatice cum ar fi ‘boala ficatului gras’.

Ajuta-ti ficatul cu suplimente alimentare si iti va multumi. Leviker tablete mentine functia normala a ficatului avand la baza colina in combinatie cu extract standardizat din caise japoneze. Acestea sunt un superfruct recunoscut pentru efectul detoxifiant de la nivelul ficatului, echilibrarea aciditatii organismului si controlul greutatii corporale. Leviker contine un nivel standardizat de acizi oleanolici si ursolici, care au proprietati hepatoprotectoare si un efect pozitiv asupra functiilor metabolice. Efectele benefice adjuvante in terapia ficatului gras sunt sustinute de dovezi stiintifice. Astfel ca pe langa protejarea ficatului, Leviker scade colesterolul, ajuta la controlul nivelului glicemiei, reduce inflamatia si are un efect antioxidant. Acesta este o solutie pentru ingrijirea zilnica a ficatului, dar si pentru a limita afectarea hepatica indusa de medicamente.

Sa ai grija de ficatul tau nu este deloc complicat, important este sa nu il neglijezi si sa il protejezi de factorii daunatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *