De ce glucometrele CONTOUR®?

Scopul nostru este să punem la dispoziție glucometre ușor de folosit care au o precizie dovedită, oferind persoanelor cu diabet informații de încredere, ceea ce le va ajuta să ia decizii mai bune.

Informații de încredere pentru decizii mai bune

Portofoliul glucometrului CONTOUR®PLUS indică faptul că dispune de o precizie foarte ridicată* și că este ușor de folosit. Pentru o prezentare generală, accesați secțiunea PRODUSE de pe site-ul web.

Avem în vedere două obiective atunci când vine vorba de glucometre. În primul rând, obținerea unor rezultate cu un nivel de precizie foarte ridicat pentru a vă ajuta să luați decizii mai bune cu privire la gestionarea diabetului dvs. În al doilea rând, dorim să vă fie cât mai ușor cu putință să obțineți informațiile de care aveți nevoie, ceea ce presupune utilizarea unei tehnologii de creare a glucometrelor care va face testarea mai ușoară și mai adecvată traiului modern.

Glucometrele CONTOUR® vor afișa măsurările glicemiei în unitățile de măsură standard din țara dvs. (mg/dL).

*Glucometrele CONTOUR®PLUS depășesc cerințele de precizie incluse în standardul ISO 15197:2013 care prevede că 95% din valorile măsurate ale glucozei trebuie să se încadreze în limita a ± 15 mg/dL față de valorile medii măsurate prin procedura de măsurare de referință la concentrații ale glucozei mai mici decât 100 mg/dL sau în limita a ± 15% la concentrații ale glucozei egale cu sau mai mari de 100 mg/dL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *