Alergiile au de acum un remediu: Sniztop

Alergiile de sezon sau cele ambientale sunt destul de suparatoare pentru cei care se confrunta cu ele. Rinita alergica , care se manifesta prin stranuturi in rafale, nas care curge sau nas infundat, lacrimare excesiva, este o afectiune care apare atunci cand sistemul imunitar reactioneaza exagerat la diversi alergeni asa cum ar fi polenul, praful, mucegaiurile, parul animalelor de companie.

Chiar daca nu este o boala grava, simptomele unei rinite alergice sunt deranjante si impiedica realizarea activitatilor zilnice in mod normal. Sa nu te poti concentra la job din cauza simptomelor iritante, sa nu te poti bucura de timpul petrecut cu cei dragi sau de hobby-uri nu este doar un inconvenient, ci se poate transforma intr-o adevarata problema. Cauzele nu pot fi evitate la nesfarsit, primavara si vara polenul este pretutindeni. Mai mult, din august și pina toamna tirziu, alergia la ambrozie este din ce in ce mai frecvent cauza manifestarilor acute. Nimeni nu se poate izola in casa pentru atat de mult timp, iar daca vorbim de alergia la praf este imposibil de evitat pentru ca acesta se gaseste in majoritatea incaperilor indiferent de gradul de curatenie.

Sigura solutie este tinerea alergiilor sub control. Pentru ameliorarea simptomelor specialistii recomanda suplimentele naturale ca Sniztop, care se gaseste sub forma de pastile alergie si actioneaza rapid la 10-15 minute de la administrare. Acesta are la baza numeroase studii clinice si este bazat pe expertiza elvetiana, fiind dezvoltat si brevetat de compania farmaceutica  Stragen Pharma. Sniztop are o compozitie unica standardizata, ingredientul principal fiind ovomucoidele, proteine specifice 100% naturale derivate din albumina de oua de prepelita, dar si Zinc pentru sustinerea imunitatii.

Ouale de prepelita sunt folosite inca din antichitate pentru calitatile lor terapeutice. De-a lungul timpului ouale de prepelita au fost folosite ca remedii naturale pentru a trata afectiunile respiratorii si pentru intarirea imunitatii. In anul 1970 un medic francez publica observatiile sale stiintifice cu privire la beneficiile pe care acestea le-au avut in tratarea astmului la muncitorii de la mai multe ferme de crestere a prepelitelor. In 2010 Stragen Pharma patenteaza acest ingredient pentru ca orice persoana sa poata beneficia de efectele terapeutice ale oului de prepelita sub forma unui comprimat.

Sniztop actioneaza prin neutralizarea particulelor alergizante înainte ca acestea sa activeze sistemul imunitar atunci cand intra in contact cu alergenii din mediu, fie ca sunt sezonieri sau ambientali. Sniztop poate fi administrat copiilor cu varsta de peste 6 ani si adultilor, fiind potrivit si pentru persoanele active pentru ca, spre deosebire de medicamentele utilizate in alergii, Sniztop nu da somnolenta. Sniztop are un efect benefic dovedit nu doar in cazul rinitei alergice, ci si pentru tratarea dermatitei atopice, o alta afectiune alergica.

Rinita alergica nu trebuie ignorata, pentru ca netratata poate duce in timp la complicatii nedorite cum ar fi rinosinuzita, mai ales ca acum alergia poate fi tinuta usor sub control cu un remediu natural precum Sniztop care are o actiune rapida si benefica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *