Un hepatoprotector pentru sanatatea zilnica a ficatului tau

Ficatul este un organ complex care participa la digestie, la formarea sangelui, la procesele metabolice din corpul uman si mentine echilibrul optim intre functiile tuturor organelor interne.

Prin urmare, in cazul unor tulburari ale ficatului, este important sa ai grija de restabilirea si functionarea normala a lui cat mai curand posibil.

In prezent, exista o selectie larga de preparate cu rol hepatoprotector care mentin functia normala a ficatului si sustin metabolismul normal al lipidelor.  Leviker un supliment alimentar unic in Romania datorita compozitiei sale inovatoare, si care:

  • Are efect antiinflamator si antioxidant;
  • Are efect hepatoprotectiv;
  • Imbunatateste functia metabolica a ficatului nostru.

Suplimentul leviker tablete este un preparat natural, ce contine colina si extract de caise japoneze care sunt niste superfructe folosite pentru detoxifiere, echilibrarea aciditatii si mentinerea greutatii corporale sub control. Leviker este recomandat in Boala ficatului gras, reduce in mod natural glicemia, colesterolul si trigliceridele, si sustine ficatul in timpul tratamentelor medicamentoase puternice.

Cu totii stim ca nici un alt organ nu indeplineste la fel de multe functii ca ficatul. El este responsabil de digestie, metabolismul grasimilor si carbohidratilor, curatarea toxinelor; participa la producerea de hormoni, acumuleaza resurse de vitamine, minerale si reprezinta o sursa de energie. Ficatul se poate autoregenera, insa capacitatile sale nu sunt nelimitate: in unele boli cronice, acesta nu mai are putere sa se recupereze si cu timpul se deterioreaza.

Cand toate functiile hepatice sunt incalcate, se declanseaza o cascada de probleme, care poate duce in cele din urma la un rezultat foarte neplacut.

Unul dintre pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru un ficat sanatos este o alimentatie sanatoasa.

Pe cat de mult posibil sa micsoram cantitatile de alimente grase, prajelile si alcoolul. Mesele nu trebuie sa fie abundente, este mai bine sa mancam de 4-5 ori pe zi in portii moderate. O terapie complexa implica o dieta echilibrata, un stil de viata activ si renuntarea la obiceiurile alimentare ce pot afecta sanatatea.

Evident, nu exista un produs hepatic ideal care sa neutralizeze toate efectele stresului, infectiilor, inflamatiei si alegerilor gresite in stilul de viata si alimentatie. Nu trebuie uitat ca orice hepatoprotector da cel mai bun efect in combinatie cu o dieta adecvata, o ingrijire generala a sanatatii si moderarea consumului de alcool si mancaruri bogate in grasimi nesanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *