Mai putine intepaturi la injectiile cu insulina, acum cu ajutorul dispozitivului i-Port Advance™

Persoanele adulte sau copiii diagnosticati cu diabet sunt nevoiti sa primeasca regulat o doza anumita de insulina. Actiunea sa principala este reglarea metabolismului carbohidratilor. In acest caz, terapia cu insulina (administrarea regulata de injectii cu insulina) este necesara pentru a suplini lipsa acesteia.

Pentru mai putine intepaturi la injectiile cu insulina si pentru diminuarea durerii si a anxietatii provocate de aceasta, se recomanda utilizarea dispozitivului i-Port Advance™, care are avantajul sa ofere:

  • 10 insertii pe luna comparativ cu 150 de injectii
  • administrarea insulinei fara a fi necesara inteparea pielii pentru fiecare injectie
  • posibilitatea purtarii dispozitivului in timpul tuturor activitatilor obisnuite, inclusiv in miscare, somn sau dus.

 Exista o serie de conditii care trebuie indeplinite atunci cand se trateaza diabetul cu insulina. Unul dintre cele mai importante este calculul corect al cantitatii. Se administreaza atat cat este necesar pentru a utiliza glucoza. Tratamentul prin injectie cu insulina trebuie sa fie cat mai aproape de secretia fiziologica a insulinei. Pentru a indeplini cu exactitate aceste cerinte, pacientului i se ofera un regim specific de administrare.

Pentru persoanele cu diabet care primesc tratament cu insulina, indiferent de tipul de diabet, este foarte important sa se ia in considerare urmatorii factori:

  • alimentele trebuie sa contina exact cata energie este necesara pentru ca o persoana cu diabet sa satisfaca nevoile energetice ale organismului;
  • in dieta, este necesar sa se mentina un echilibru cantitativ de grasimi, proteine ​​si carbohidrati;
  • este necesar sa se respecte raportul dintre doza administrata de insulina si cantitatea de carbohidrati dintr-o masa (acest indicator este individual).

Totodata, respectarea dietei si monitorizarea constanta a glicemiei joaca un rol important in tratament. Pentru aceasta se folosesc glucometre – dispozitive foarte comode si cel mai important – precise.

De-a lungul anilor de utilizare a glucometrelor, expertii au stabilit regimul optim de control al glicemiei la persoanele cu diabet zaharat, in functie de ce tip de diabet au, ce tip de tratament fac si ce rezultate au reusit sa obtina cu tratamentul.

Pentru persoanele diagnosticate cu diabet, insulina devine o parte a vietii de zi cu zi, deoarece este esentiala pentru reglarea nivelului de zahar din sange (glucoza). Alege i-Port Advance™ de la OnlineFarmacia si bucura-te de viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *