Cum sa scapi de anxietate din cauza intepaturilor cu insulina cu i-port Advance

Persoanele care au fost diagnosticate cu diabet trebuie sa-si administreze in mod regulat insulina, ceea ce presupune intepaturi de ac. In zilele noastre, multe persoane devin nervoase numai la gandul unei intepaturi in plus. Fobia fata de ace se manifesta prin anxietatea provocata de gandul unei posibile injectii si din pacate afecteaza multi oameni. In plus, aceasta fobie poate fi insotita de urmatoarele simptome: ameteli si confuzie, gura uscata, palpitatii si ranspiratie crescuta, respiratie rapida etc. Pentru a scapa de acest disconfort atunci cand ai nevoie de injectii cu insulina, poti folosi cu incredere I port advance.

Portul de injectie I-port este usor de aplicat, ceea ce iti va reduce durerea precum si anxietatea legata de ace.

Ce este un i-Port Advance

I port insulina este un port de injectare a insulinei. In acest caz, insulina poate fi injectata cu ajutorul seringilor sau al stilourilor injectoare specifice. Portul de injectare este mic si discret si se lipeste de corp ca un bandaj. Avantajul acestuia e ca nu trebuie sa-ti intepi pielea de fiecare data cand trebuie sa faci o injectie cu insulina. In loc de 150 de intepaturi pentru injectarea insulinei pe luna, cu i-Port Advance vei face 10 insertii pe luna, ceea ce inseamna ca starea emotionala neplacuta legata de injectii va fi redusa semnificativ.

Cui ii este recomandat acest dispozitiv inovator

Daca ai diabet de tip 1 sau 2 si iti administrezi insulina, aceasta este o modalitate excelenta de a imbunatati starea psihologica prin simplul fapt ca vei avea 10 insertii pe luna comparativ cu 150 de injectii pe luna.

Benefic pentru copii

Este benefic in special pentru copii, a caror frica fata de ace este mai mare si este uneori greu sa le explici de ce trebuie sa-si faca atatea intepaturi in piele.

Avantajele folosirii unui i-Port Advance:

  1. Administrezi doze de insulina fara durerea unor intepaturi suplimentare ale pielii
  2. Minimizezi barierele fizice si emotionale legate de injectare
  3. Continui sa faci activitatile obisnuite fara disconfort, cum ar fi sportul, somnul sau chiar sa faci dus.

Cum ar fi daca ar exista o modalitate de a oferi pacientilor care traiesc cu diabet zaharat o modalitate de a-si lua medicamentele fara a fi nevoiti sa-si intepe pielea pentru fiecare injectare? Cat ar fi de comod pentru cei diagnosticati cu diabet? Acest dispozitiv exista si se numeste i-Port Advance! Cu i-port Advance, administrarea insulinei devine mult mai usoara si cu mai putin stres!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *