Beneficiile Temusil Plus Gel pentru Tendoane și Mușchi

TEMUSIL PLUS Gel cu efect de racorire prelungit

Temusil Plus Gel pentru tendoane și mușchi a fost lansat în 2022 de către Pharmalink împreună cu noua gamă de produse inovatoare pentru mobilitate și frumusețe INNOVASIL. Gama este disponibilă spre achiziție online pe www.onlinefarmacia.ro.

Produsele din gama Innovasil by Eytelia conțin formule inovatoare cu siliciu bioactivat. Eytelia este o companie belgiană, lider european în producţia şi dezvoltarea produselor pe bază de SILICIU (Silicon) pentru sănătate şi frumuseţe. Eytelia a dezvoltat formulări și game pentru frumusețe, pentru îngrijirea pielii, pentru mobilitate. Siliciul este benefic pentru structura şi funcţionarea corpului uman, acționând asupra ţesutului conjunctiv. Țesutul conjunctiv (prezent în cartilaj și oase) are rol în mobilitate și în confortul articular. Siliciul influenţează sănătatea oaselor, a pielii, a părului şi a ţesutului conjunctiv, contribuind la rezistenţa, soliditatea şi elasticitatea acestora.

Siliciul se găseşte în mod natural în corp în cantități limitate, iar aportul de siliciu scade odată cu înaintarea în vârstă. Lipsa siliciului duce la fragilitatea oaselor şi a cartilajelor. Deoarece siliciul din alimente este slab biodisponibil, este important să ne asigurăm nivelul optim de siliciu în organism.

Un ingredient dezvoltat de Eytelia este Mesoporosil – primul Siliciu Solid cu grad mare de biodisponibilitate (Proces patentat 2017 WO 2017/182245). Mesoporosil stimulează, reconstruieşte şi repară ţesutul conjunctiv, îmbunătăţeşte mobilitatea, flexibilitatea şi frumuseţea pielii, are efect anti-îmbătrânire, este eficient atât pentru persoanele active, cât și pentru pacienţi cu osteoartrită.

Din gama Innovasil cu siliciu bioactivat fac parte 5 produse: Temusil Plus Gel pentru tendoane și mușchi; Innovasil Tablete pentru ligamente, sistem osos și piele; Innovasil Gel pentru ligamente, sistem osos și piele; Innovasil Plasturi cu acțiune rapidă; Jocasil pentru articulații și cartilaje.

Temusil Plus – Gel cu efect de răcorire pentru tendoane și mușchi

Temusil Plus este un gel cu efecte benefice asupra tendoanelor și mușchilor. Temusil Plus conține siliciu bioactivat, mentol și gheara diavolului. În combinație cu alți compuși siliciul bioactivat are rol de potenţare, favorizând absorbţia şi acţiunea acestora. Gheara diavolului are proprietăți antiinflamatorii şi analgezice, contribuind la diminuarea durerii, iar mentolul are efecte răcoritoare şi liniştitoare.

Formula inovatoare a gelului Temusil Plus conferă mai multe beneficii pentru organism:

  • Îmbunătăţește confortul după şi în timpul efortului fizic;
  • Uşurează recuperarea;
  • Formulă inovatoare;
  • Promovare activă.

Instrucţiuni de utilizare

Temusil Plus are o textură non-grasă, aplicându-se simplu și rapid înainte, în timpul sau după activităţi fizice (efort fizic, sport, etc). Se menține tubul cu roll-on-ul în jos și se aplică prin mişcări circulare pe zona dorită (muşchi şi tendoane). Aplicaţi câteva minute sau cât consideraţi necesar, masând produsul pe piele. Pentru rezultate optime este recomandat a se folosi împreună cu suplimentul alimentar Innovasil tablete.

Temusil Plus este disponibil spre achiziție online pe www.onlinefarmacia.ro. Comandă acum!

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *