Tine departe durerile de cap cu HeadaTerm

HeadaTerm – Dispozitiv medical anti-migrena

Migrenele pot aparea atunci cand poate ai cea mai multa treaba sau din contra, atunci cand in sfarsit te poti relaxa. In niciuna dintre situatii nu iti doresti ca durerile de cap sa iti strice planurile. Din pacate nu le poti preveni, insa cu ajutorul unui dispozitiv anti-migrena le poti combate, fara sa te mai expui efectelor secundare ale medicamentelor.

Durerile de cap apar de obicei din cauza oboselii, stresului, expunerii la ecrane cu lumina albastra, problemelor oculare, deshidratarii, sinuzitei, infectiilor dentare sau ale urechilor. Daca este vorba de o infectie in corp sau daca migrenele sunt zilnice si au o intensitate mare este important sa consulti cat mai repede un doctor. Insa, daca stii ca treci printr-o perioada care te solicita foarte mult un dispozitiv anti migrena asa cum este HeadaTerm te va ajuta sa scapi de durerile suparatoare.

De ce sa alegi HeadaTerm? In primul rand, pentru ca este un dispozitiv medical aprobat FDA, care se traduce prin Administratia Alimentelor si Medicamentelor. Aceasta este o agentie afiliata Guvernului Statelor Unite ale Americii, fiind subordonata Departamentului de Sanatate si Servicii Umane. FDA este institutia responsabila de protectia sanatatii publice care aproba comercializarea medicamentelor umane si veterinare, a vaccinurilor, dispozitivelor medicale si a alimentelor. Aprobarea se face doar in baza unor criterii bine definte care valideaza ca acestea sunt sigure in totalitate si nu afecteaza sanatatea oamenilor. HeadaTerm se bazeaza pe o tehnologie de ultima generatie, sigura si neinvaziva, avand la baza numeroase studii clinice.

In al doilea rand, acesta este un remediu dureri de cap ce se bazeaza pe electrostimulare care ajuta la ameliorarea durerii fara sa aiba efecte adverse. Mai specific, metoda de la baza acestuia este TENS stimularea electrica nervoasa transcutanata de la nivelul fruntii ce moduleaza transmiterea senzatiilor de durere catre sistemul nervos central. In acest proces sunt potentate efectele benefice analgezice, anxiolitice si relaxante ale endorfinelor, serotoniei si norepinefrinei. Astfel HeadaTerm reuseste sa scada pragul de perceptie a durerii, creste toleranta la durere, reduce anxietatea, imbunatateste calitatea somnului si in acelasi timp nivelul de energie si buna dispozitie.

Tot ce trebuie sa faci este ca atunci cand ai dureri de cap sa il aplici pe frunte. Este important ca pielea sa fie curata si sanatoasa. Porneste dispozitivul dupa ce l-ai fixat si lasa-l sa actioneze 20 de minute. Acesta are la baza plasturi adezivi hipoalergenici, de aceea nu trebuie sa aplici creme sau geluri inainte de aplicare pentru ca le pot afecta eficienta. Dimensiunile sale extrem de mici il fac perfect sa fie luat oriunde in geanta, bagaje sau masina.

Nu mai lasa durerile de cap sa iti afecteze rutina zilica si sa te impiedice sa faci ceea ce iti doresti. Alege un dispozitiv anti migrena care sa te ajute sa scapi de ele si sa ai o stare totala de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *