Cum te scapa ActiPatch de durerile de genunchi, de spate, osteoarticulare si musculare

Atunci cand vorbim de dureri osteoarticulare, acestea sunt cauzate de afectarea articulatiilor in timp, varsta fiind una dintre principalele cauze. Durerile articulare sau diverse dureri artroze sunt produse de afectiuni ale articulatiilor, ale coloanei vertebrale, de artrite si alte afectiuni.

Astfel, cu cat o persoana este mai in varsta, cu atat aceasta poate suferi de dureri ale articulatiilor.

O articulatie este locul in care doua oase se unesc. Cartilajul este tesutul protector care acopera capetele oaselor. Din cauza osteoartritei, acest cartilaj se descompune, determinand frecarea oaselor din articulatie. Acest lucru poate provoca durere, rigiditate si alte simptome suparatoare din cauza inflamatiei ce are loc la nivelul articulatiei respective.

Din pacate, osteoartrita (OA) este cea mai frecventa afectiune cronica a articulatiilor. OA se mai numeste si artrita de uzura, artrita degenerativa si boala degenerativa a articulatiilor. Artroza (sau osteoartrita) este cel mai frecvent intalnita la nivelul articulatiilor mainii, regiunii cervicale, genunchilor (gonartroza) si soldurilor (coxartroza). Cu toate acestea, ea poate afecta orice articulatie din corp.

ActiPatch este un dispozitiv medical, ce foloseste terapia cu impulsuri electromagnetice, cea mai moderna tehnologie, cu eficienta dovedita de studii clinice, impotriva durerilor ostearticulare si musculare.

Aceasta terapie avansata atenueaza durerea actionand direct la sursa ei si intrerupe transmiterea senzatiilor dureroase din tesutul lezat catre nervi. Energia si pulsatiile transmise nu vor fi resimtite, astfel te vei bucura doar de efectul benefic al miscarii fara durere.

ActiPatch este recomandat pentru terapia adjuvanta a durerii musculare si articulare, acute si cronice cum sunt:

  • Artrite si artroze ale articulatiilor mari – genunchi, umar;
  • Afectiuni ale coloanei vertebrale – osteoartrita cervicala, lumbago;
  • Entorse, intinderi sau rupturi musculare sau de ligamente;
  • Fibromialgie, alte dureri musculoscheletale cronice.

Este ActiPatch sigur?

ActiPatch este un dispozitiv medical aprobat FDA, pe baza a numeroase studii clinic efectuate in institutii medicale de prestigiu din lume, avand certificat CE de performanta si siguranta. Poate fi aplicat oriunde pe corp pe zonele musculo-scheletale dureroase si poate fi utilizat ori de cate ori este nevoie, fara sa incomodeze pacientul.

ActiPatch amelioreaza durerile cronice pe termen lung prin aplicarea terapiei cu puls electromagnetic si actioneaza impotriva durerilor de spate, durerilor de genunchi, durerilor musculare si articulare, fara implicarea medicamentelor.

Aceasta terapie cu impulsuri electromagnetice este utila in toate tipurile de dureri musculo-scheletale acute si cronice, fiind un dispozitiv modern si usor de folosit. Alege si tu ActiPatch de la OnlineFarmacia si scapa de durerile de spate, de genunchi, de muschi si de articulatii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *