Descoperă Gama Gynella: Produse pentru igienă intimă și afecțiuni ginecologice!

NOU! La Onlinefarmacia.ro ai la dispoziție gama GYNELLA Produse pentru igienă intima și afecțiuni ginecologice.

Gama Gynella include produse cosmetice pentru igiena intimă a femeilor în fiecare etapă a vieții și produse tratament inovator adjuvant pentru toate tipurile de infecții vaginale. Toate produsele sunt testate dermatologic.

𝗚𝗮𝗺𝗮 𝗚𝗬𝗡𝗘𝗟𝗟𝗔 𝗜𝗻𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝗲 𝗪𝗮𝘀𝗵: 𝗣𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀𝗲 𝗰𝗼𝘀𝗺𝗲𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶𝗴𝗶𝗲𝗻𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗶𝗺𝗮̆ 𝗮 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗶̂𝗻 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘁𝗮𝗽𝗮̆ 𝗮 𝘃𝗶𝗲𝘁̦𝗶𝗶

GYNELLA Girl Intimate Wash

Gynella Girl Intimate

Este un gel foarte delicat pentru pentru igiena intimă a fetelor, de la 2 ani până la prima menstruație. Compoziția acestui gel are un pH adaptat (pH neutru) ce corespunde vârstei non-hormonale a fetițelor. Gynella Girl Intimate Wash se recomandă pentru disconfort (mâncărime, usturime) și iritații ale zonei intime. Utilizând Gynella Girl Intimate Wash, fetele dezvoltă o igienă intimă adecvată încă din copilărie.

Ingrediente: Acid lactic, bisabolol, alantoină și extract de frunze de salvie.

Acidul lactic contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului din zona intimă. Bisabololul este componenta principală a uleiului eteric de mușețel, contribuind la absorbția altor ingrediente în piele. Bisabololul calmează, netezește, catifelează și reduce sensibilitatea pielii. Alantoina protejează, calmează, reface pielea, susține regenerarea țesuturilor și ameliorează iritarea. Extractul din  frunze de salvie are proprietăți astringente și dezinfectante, precum și efect antiseptic, antiviral, antiinflamator.

GYNELLA Intimate Foam

Este o spumă delicată pentru spălarea și epilarea zonei intime. Datorită pH-ului său echilibrat și  îmbogățit cu acid lactic, se recomandă pentru îngrijirea intimă zilnică (în cazul simptomelor de mâncărime, usturime, arsură, roșeață, senzație de tensiune, miros neplăcut) și în cazul iritației zonei intime. Spuma Gynella Intimate Foam este recomandată femeilor care au pielea sensibilă și sunt predispuse la infecții vaginale. Spuma protejează zona intimă în perioadele stresante și la apariția fluctuațiilor hormonale, iar utilizată zilnic conferă o senzație fină și asigură protecție împotriva iritării.

Ingrediente: acid lactic, pantenol și extract de Aloe Barbadensis.

Acidul lactic contribuie la echilibrarea naturală a pH-ului din zona intimă. Pantenolul  hidratează, reduce mâncărimea și accelerează vindecarea. Aloe Vera are efecte calmante, conferind prospețime, delicatețe și o protecție de lungă durată.

GYNELLA Intimate Wash

Gynella Intimate Wash

Este un gel pentru igiena intimă zilnică a femeilor. Datorită pH-ului său echilibrat și îmbogățit cu acid lactic, gelul intim se recomandă pentru îngrijirea intimă zilnică (în cazul simptomelor de mâncărime, usturime, arsură, roșeață, senzație de tensiune, miros neplăcut) și în cazul iritației zonei intime. Acest gel este potrivit mai ales femeilor care au o piele sensibilă, fiind predispuse la infecții vaginale. Gynella Intimate Wash protejează zona intimă la apariția fluctuațiilor hormonale și în perioadele de efort fizic intensiv.

Ingrediente: Acid Lactic, Ulei de Pinus Sylvestris

𝗚𝗮𝗺𝗮 𝗚𝗬𝗡𝗘𝗟𝗟𝗔:𝗧𝗿𝗮𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗮𝗱𝗷𝘂𝘃𝗮𝗻𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝘁𝗶𝗽𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗶 𝘃𝗮𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲

GYNELLA Silver Foam

Este o spumă vulvo-vaginală care acționează ca un co-adjuvant în tratamentul infecțiilor bacteriene, micotice și virale și ca adjuvant în tratarea leziunilor postpartum. Efectul antimicrobian se datorează compoziției brevetate bazată pe complexul TIAB.

TIAB este un sistem molecular complex, inovator, dezvoltat prin intermediul microtehnologiilor, care încorporează ioni de argint (Ag+) combinați cu dioxid de titan (TiO2). Datorită legăturii covalente de TiO2 , ionii de Ag+ au o activitate antimicrobiană crescută.

Această spumă este indicată:

  • În disconfort vulvar, ca adjuvant pentru infecțiile vulvo-vaginale bacteriene, micotice sau virale (inclusiv candidoză, negi, Herpex Simplex 2 etc.);
  • În prevenția recurenței afecțiunilor vaginale;
  • Împotriva iritațiilor mecanice ale vulvei după sport, act sexual etc.;
  • Pentru vindecarea micilor leziuni vaginale de după naștere;
  • Pentru regenerarea cicatricilor rămase după naștere;
  • În cazuri de sistrofie vulvară (vârstă, hipoestrogenism, leziuni dermatologice).

Ingrediente: TIAB, extract de Malva sylvestris, hialuronat de sodiu, alantoină și clorură de benzalconiu.

Beneficiile TIAB

– Efect antimicrobian: Nanoparticulele de argint, în formă ionică stabilă asigură triplă activitate antimicrobiană: împotriva bacteriilor, fungilor și virusurilor, neutralizând microbii și protejând împotriva altor bacterii care provin din exterior.

– Efect de barieră/limitarea infecției: TIAB formează o peliculă de protecție care izolează țesutul de acțiunea speciilor microbiene astfel încât infecția nu se poate răspândi la țesuturile din jur, datorită peliculei de protecție formate.

–  Are rol în vindecare, stimulând răspunsul imunitar fiziologic și determinând eliberarea unor factori locali de creștere care repară leziunile. Prin urmare, favorizează regenerarea și reîntinerirea naturală a țesuturilor.

Beneficiile Extractului de Malva sylvestris

– Are efecte regeneratoare, antiinflamatoare, antifungice și hidratante;
– Reduce inflamația și disconfortul;

– Datorită conținutului de minerale și aminoacizi, hidratează, calmează pielea și îmbunătățeste elasticitatea și tonusul pielii.

Beneficiile Hialuronatului de sodiu

–  Hidratează mediul vaginal și promovează regenerarea celulară;

– Contribuie la  crearea peliculei de protecție și întărește efectul de protecție.

Beneficiile Alantoinei

Alantoina stimulează epitelizarea și menține o hidratare optimă, iar clorura de benzalconiu are efect antiseptic și dezinfectant.

GYNELLA Silver Caps

Sunt capsule vaginale care acționează ca un co-adjuvant în tratamentul infecțiilor bacteriene, micotice și virale și ca adjuvant în tratarea leziunilor postpartum. Efectul antimicrobian se datorează compoziției brevetate bazată pe complexul TIAB.

Aceste capsule vaginale sunt indicate pentru:

  • Afectarea ecosistemului vaginal: Disconfort vaginal (mâncărime, eritem, miros anormal);
  • Tratamentul infecțiilor bacteriene, micotice (ex. Candida etc.) sau virale (ex. Herpes etc.);
  • Ectropion cervical și leziuni cervicale: Fiziologic – alterarea genetică a epiteliului care poate crea fisuri; Patologic – după intervenții chirurgicale; Sângerări în urma actului sexual; Vindecare după mici intervenții chirurgicale.

Ingrediente: TIAB, Hialuronat de sodiu și Aloe Vera.

GYNELLA Natal Ferti Gel 

GYNELLA Natal Ferti Gel este un lubrifiant vaginal pentru cuplurile care încearcă să conceapă un copil. Acest lubrifiant menține o valoare a pH-ului adecvată pentru conceperea naturală și în prezența Mio-inozitolului se creează un mediu optim pentru spermă. Datorită Mio-inozitolului sperma este mai activă, iar parametri calitativi sunt îmbunătățiți, calitatea spermei fiind influențată și de ionii de calciu și magneziu. Gynella Natal ferti Gel are efect antioxidant, ajută la menținerea valorii pH-ului alcalin adecvat pentru conceperea naturală. Gynella Natal Ferti  conține acid hialuronic, care ajută la hidratarea zonei intime.

Ingrediente: inozitol, hialuronat de sodiu, acid lactic, glucoză, fructoză, citrat de magneziu, piruvat de calciu, sorbitol, acid citric, citrat de potasiu, bicarbonat de sodiu, gluconat de zinc, carnitină, creatină, clorură de sodiu.

 

Comandă Acum produse din Gama GYNELLA pe www.onlinefarmacia.ro!

 

__________

Pentru mai multe noutăți urmărește-ne pe social media!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *