De ce merita sa iti faci cumparaturile de la o farmacie online

Situatia creata in intreaga lume din ultimii 2 ani de zile a impus un nou mod de gandire si comportament pentru a evita contactul cu publicul si pentru a minimiza riscul de infectare cu virusul COVID-19. Astfel, serviciile digitale si serviciile electronice devin din ce in ce mai cautate si tot mai des utilizate, inclusiv serviciile unei farmacii online.

 

Achizitionarea produselor prin intermediul platformei digitale reprezentata de o farmacie online este in crestere, datorita accesului usor printr-un singur click.

 

Cumpararea electronica a suplimentelor sau dispozitivelor medicale a fost si este considerata un serviciu esential in timpul pandemiei de catre majoritatea  oamenilor, si pe buna dreptate.

 

Portofoliul de produse oferite de onlinefarmacia reprezinta suplimente alimentare, dispozitive tehnico-medicale, masti si dezinfectanti, teste rapide si cosmetice naturale – acestea sunt doar cateva dintre cele oferite de aceasta farmacie in regim online.

 

Avantajele procurarii in regim online sunt evidente:

  • accesul rapid la pagina si informatiile farmaciei
  • promotii lunare si preturi avantajoase
  • acces la descrieri si recenzii online
  • economie de timp
  • servicii 24/7
  • confort

Motivul pentru care multi oameni prefera sa isi faca cumparaturile online

 

Conform studiilor, peste 70% dintre respondenti au raportat ca vor prefera serviciile unei farmacii online in viitor, datorita experientei deosebite in timpul pandemiei, 16% dintre respondenti au afirmat ca farmacia online poate fi optiunea safe de cumparare a celor necesare, iar ceilalti aleg farmaciile online din motiv ca le este greu sa se deplaseze sau vor sa beneficieze cat mai mult de reducerile si promotiile acestora.

 

Perspectivele consumatorilor cu privire la cumpararea electronica a produselor necesare unui trai mai bun s-au modificat in timpul pandemiei COVID-19. Restrictia din timpul noii epidemii a mutat oamenii catre comertul electronic datorita modului de cumparare mai rapid si mai sigur decat in magazinele si farmaciile fizice.

 

Alege sa apelezi cat mai des la serviciile unei farmacii online si vei avea doar de castigat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *