Urifast – trateaza usor si rapid o infectie urinara

O infectie urinara poate fi destul de deranjanta daca nu se iau masurile de preventie si tratare la timp. Majoritatea infectiilor implica tractul urinar inferior – vezica urinara si uretra.

Femeile prezinta un risc mai mare de a dezvolta o infectie urinara decat barbatii, iar in ambele cazuri, netratata poate duce la probleme cu rinichii.

Pentru a preveni infectia urinara sau pentru a o trata (in cazul in care au aparut deja primele simptome) este recomandabil sa incerci sa consumi suplimente alimentare care sa contina D-manoza. Urifast este unul dintre acestea, iar extractul concentrat pur de merisor canadian impreuna cu D-manoza continute de Urifast plicuri iti atenueaza rapid durerea si simptomele neplacute. Ingredientele sale naturale asigura dozele optime de D-manoza si proantocianidine care au si un efect de antibiotic natural. Daca suferi de infectii urinare repetate Urifast te poate ajuta in prevenirea recidivelor, atunci cand este utilizat in cure mai lungi. D-manoza si extractul concentrat pur de merisor actioneaza complementar prin blocarea atasarii bacteriilor E. coli la peretii vezicii urinare si asigura astfel eliminarea lor mecanica prin urina.

Cum poti preveni infectiile tractului urinar

Exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a preveni infectia si senzatiile neplacute asociate acesteia:

  • Bea multe lichide, in special apa. Apa potabila te ajuta sa urinezi mai frecvent in cantitate mai mare, astfel bacteriile nu mai au timp sa se inmulteasca in vezica.
  • Bea suc de afine. Dezvoltarea coloniilor de bacterii, precum E-coli, de-a lungul peretilor mucoasei din interiorul tractului urinar, sunt responsabile pentru infectia care conduce la inflamatie, senzatie de arsura in tipul urinarii si alte complicatii. In acest caz, afinele pot fi surprinzator de benefice, acestea continand un compus format din polimeri mari, precum moleculele grele, care inhiba cresterea si dezvoltarea bacteriilor respective.
  • Pastreaza o igiena intima corespunzatoare pentru a preveni contaminarea uretrei cu bacterii din regiunea anala si genitala.
  • Evita produsele feminine potential iritante si foloseste lengerie din bumbac si geluri intime hipoalergenice.

Infectiile tractului urinar apar de obicei atunci cand bacteriile patrund in tractul urinar prin uretra si incep sa se inmulteasca in vezica. Desi sistemul urinar este echipat sa lupte cu acesti invadatori microscopici, de multe ori capacitatea de aparare este depasita si se instaleaza infectiile acute.

Pentru a preveni episoadele repetate de infectii urinare recidivante, sau pentru a ajuta la vindecarea mai rapida a unei cistite acute apeleaza cu incredere la produse naturale, insa ai grija sa contina dozele terapeutice de substante active, si extracte naturale standardizate. Urifast este un remediu natural  eficient, din componente de cea mai inalta puritate si calitate, a caror eficienta este dovedita de numeroase studii clinice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *